Метро > Обща информация
Въпроси и отговори, свързани с метрото
difian:
Отговорът на последния ти въпрос - нищо общо няма, а чат бота ти е изпоям пак куп глупости и нищо вярно сред тях. Може би донякъде за шума - това в причината откъм блоковете да има панели, а от другата страна на Братоев му досвидяха парите и няма.
В съседство при Ломско шосе има още една фермова конструкция - още ли не се сещаш за какво е?
Жокер: Не ти ли е странен острия завой на Владигеров при кръстовището с Лихачов? :)
AGENT 006:
Аз също не знам защо взеха това решение. Платформите се крепят на колони само в краищата и остава голямо разстояние незаето от колони под „терасите“. За пресичането на „Ломско шосе“ мога да си го обясня, но не знам каква е била идеята на обелската „тераса“.
difian:
За Източното платно на Владигеров. ;)
AGENT 006:
Това официален проект ли е било или някаква мъглява идея за някога в бъдеще? А ново западно платно покрай „Обеля“ I трябвало ли е да има?
difian:
--- Quote from: AGENT 006 on 29.09.2025, 20:25:41 ---Това официален проект ли е било или някаква мъглява идея за някога в бъдеще? А ново западно платно покрай „Обеля“ I трябвало ли е да има?
--- End quote ---
Общ устройствен план + подробен устройствен план, но по време на боко тиквата и прокситата му след това нямаше никакво значение и строяха както им падне - крадат като за цял проект, строят някакво пършиво половинчато недоносче с отвратително качество. Със спестените пари от подземно строителство да бяха направили някакво естетически издържано съоръжение, а не да обричат визията на територията навеки да мяза на Припят.
Разбира се, по регулационен план си стои западното платно. Отвори си iSofMap, включи си аерофотото, уличната и бордюрната регулация и проследи. ;)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version