Метро > Метродиаметър 3
Варианти за трасе на МД3
ivan krastev:
Ето, че вече Чехите представиха вариантите за трасе на МД3.
Кой от предложените варианти най-много Ви допада? Мисля, че е хубаво да има една анкета, за да видим точно кой ще е най-предпочитаният вариант!
вариант 1
вариант 2
вариант 3
вариант 4.а
вариант 4.б
viktorlc:
Ясно беше, че рано или късно ще се появи и анкета. :rolleyes:
Аз обаче няма да гласувам за вариант (гласувах - нито един от изброените), тъй като подкрепям смесица от тях. Най-добър ми се вижда 4б, но само в частта от депото до бул. Цар Борис ІІІ. Оттам е редно да премине през пазара в Красно село и оттам към стад. Славия и да премине Южно от Овча Купел по вариантът на Болерото от темата за проектирането на МД 3. :)
boleroto:
Изохора, който са калкулирали за пешеходна достъпност е 800 метра, а досега аз съм представял винаги с 500...
slap86:
Залагам на вариант 3 с най-дълъг подземен участък
viktorlc:
--- Quote from: boleroto on 24.07.2011, 00:26:42 ---Изохора, който са калкулирали за пешеходна достъпност е 800 метра, а досега аз съм представял винаги с 500...
--- End quote ---
Трябва да е 500 м., защото е прието растоянието между станциите за класическо метро да е 1 км.
В този род - лекото метро трябва да е и с по-малки изохори - предполагам 400 м. 800 метра е растоянието между Лъвов мост и ЦУМ. То по тая логика да не строяха станция на Лъвов мост... ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version