Метро > Метродиаметър 2

Идеи за отклонение Студентски град

<< < (2/17) > >>

blagun:

--- Quote from: putnik on 04.02.2012, 11:01:00 ---Тази линия по Симеоновско шосе ли е?
Ама хич не мога да схвана къде точно са показаните станции.

--- End quote ---
Не, по Черни връх си е: Георги Трайков=Черни връх, Волоколамско шосе=Симеоновско шосе, Червена звезда=Дианабад.

Има междинна станция между Св.Наум и Баучер, но силно ме съмнява, дали при този наклон и дълбочина на това място би имало техническа възможност да се реализира. На това място никога не е имало каквато и да е било спирка на МГТ.

@boleroto: Ориентиране на метродиаметъра в северозападна посока към МС Г.М.Димитров няма да покрие толкова нови райони, колкото на диаметър през Южна Дървеница и Младост-2 - просто ще се припокрият зони на конвергенция на МД1 и 2. Ако целта ти е била перспектива към комплекса - зала Армеец+бъдещия правителствен център, тя може да се постигне и през Младост-2, 1 и Окръжна болница.

boleroto:

--- Quote from: blagun on 04.02.2012, 17:18:41 ---
@boleroto: Ориентиране на метродиаметъра в северозападна посока към МС Г.М.Димитров няма да покрие толкова нови райони, колкото на диаметър през Южна Дървеница и Младост-2 - просто ще се припокрият зони на конвергенция на МД1 и 2. Ако целта ти е била перспектива към комплекса - зала Армеец+бъдещия правителствен център, тя може да се постигне и през Младост-2, 1 и Окръжна болница.

--- End quote ---

Не включва никакви нови райони за съжаление. Мисля, че го написах: целта ми е това отклонение да е отредено за обслужване на Университетите, защото ако всички големи университети са навързани с МД-2 петък вечер ще е една много спокойна вечер за всички на повърхността.

Трасе, което да има метростанция до всеки голям университет: НСА, УНСС, ТУ и ЛТУ/ХМТУ и ХТИ + връзка с Г.М.Димитров ще позволи Студентски град да стане изцяло независим от наземен транспорт, а продължаването на отклонението към Младост 2 ще добави долната част на Дървеница (която сега се планира да се довозва с трамвай), южната част на Младост 1, която е на 5 минути от МС Младост 1, северната част от Младост 2, която от лятото ще се довозва с МС Младост 1 с удължението на ТБ-5. А оттам това отклонение ще може да продължи накъде? Към Дружба 2 по Копенхаген?

elbi:
Като гледам идеите за маршрути към Студентски град и оттам към Младост ми хрумва идеята трасето към Младост 4 да бъде прехвърлено към МД2. Така МД1 ще остане без раклонения и свързаните с това неудобства: синхронизация и по малко на брой влакове след разделянето към Младост4 и летището. Метростанции от 14 до 17  на МД1 все още не са изградени и може да станат част от МД2 а между МС Младост1 и бъдещата метростанция при Деница да има просто резервна връзка. Нямам предвид вариант 4 на Болерото а маршрут минаваш по 8-и декември или проф.Иширков и оттам по Андрей Ляпчев.

fizik:

--- Quote from: elbi on 06.02.2012, 13:43:45 ---Като гледам идеите за маршрути към Студентски град и оттам към Младост ми хрумва идеята трасето към Младост 4 да бъде прехвърлено към МД2. Така МД1 ще остане без раклонения и свързаните с това неудобства: синхронизация и по малко на брой влакове след разделянето към Младост4 и летището. Метростанции от 14 до 17  на МД1 все още не са изградени и може да станат част от МД2 а между МС Младост1 и бъдещата метростанция при Деница да има просто резервна връзка. Нямам предвид вариант 4 на Болерото а маршрут минаваш по 8-и декември или проф.Иширков и оттам по Андрей Ляпчев.

--- End quote ---

Това според мен е трудно за реализация, предвид че в ОУП отклонението към Младост 4 е предвидено като част от МД1.

На всичкото отгоре за Студенстски град се предвижда трамвая през Дървеница, Трамвая по Тодор Каблешков до Арена Армеец (засяга периферно студентски с възможност за връзка с Г.М.Димитров), така че за мен е безсмислено да се говори за метро там, при положение, че трябва първо да завършим МД2, да започнем МД3 и МД1 до летището...

elbi:

--- Quote from: fizik on 06.02.2012, 14:32:53 ---
--- Quote from: elbi on 06.02.2012, 13:43:45 ---Като гледам идеите за маршрути към Студентски град и оттам към Младост ми хрумва идеята трасето към Младост 4 да бъде прехвърлено към МД2. Така МД1 ще остане без раклонения и свързаните с това неудобства: синхронизация и по малко на брой влакове след разделянето към Младост4 и летището. Метростанции от 14 до 17  на МД1 все още не са изградени и може да станат част от МД2 а между МС Младост1 и бъдещата метростанция при Деница да има просто резервна връзка. Нямам предвид вариант 4 на Болерото а маршрут минаваш по 8-и декември или проф.Иширков и оттам по Андрей Ляпчев.

--- End quote ---

Това според мен е трудно за реализация, предвид че в ОУП отклонението към Младост 4 е предвидено като част от МД1.

На всичкото отгоре за Студенстски град се предвижда трамвая през Дървеница, Трамвая по Тодор Каблешков до Арена Армеец (засяга периферно студентски с възможност за връзка с Г.М.Димитров), така че за мен е безсмислено да се говори за метро там, при положение, че трябва първо да завършим МД2, да започнем МД3 и МД1 до летището...

--- End quote ---
Според ОУП МД3 има маршрут който няма нищо общо с наскоро приетия. Общината въобще не се съобразява с приетите маршрути на релсовия електротранспорт в ОУП, а и с другите му аспекти. А колкото до трамвая за Студентски град, това поне засега е една идея с неясно бъдеще. Засега единствено се шуми за трамвая за Дървеница който явно има лоби и се предвижда да се строи всяка следваща година. Едва след неговото построяване се мисли за продължение на трамвая към Студентски град. Като се има предвид заобиколния му и бавен маршрут, неясното преминаване през гара Пионер, необходимото преместване на електропровод високо напрежение по Симеоновско, възможно засягане на паркови площи, стесняване на Никола Габровски, този трамвай ще е доста скъпо решение а и до голяма степен безсмислено.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version