Метро > Метродиаметри

Кой метродиаметър е по-хубав

<< < (3/3)

putnik:
МД2 вече не е такава новост, в интерес на истината доста бързо навлезе в живота на софиянците, дори търговските площи в подлезите много бързо се запълниха с нови магазинчета. Спомням си че Стадиона-Младост 1 си стояха празни повече време.

Може би МД1 го харесват защото има повечко "съветски" станции с островни перони и многото входове. Също така МД1 печели откъм дизайна на входовете - Г.М.Димитров, Жолио-Кюри. Но станциите на МД2 ми харесват повече. Изобщо, това разширяване на Софийското метро съм го чакал с нетърпение и интерес. Нито разширяването към Летището и БПС, нито изграждането на МД3 няма да ги следя с такъв интерес като МД2. Затова гласувах за МД2.

fizik:
Всичко е много относително. На мен ми харесва първи, защото е повече метро от втори - по-големи станции, по-удобни изходи и най-важно - по-голям пътникопоток

putnik:
Като казвате първи, вероятно имате предвид по-конкретно западния радиус, "съветските" станции. Сливница-Сердика са изцяло съветски, СУ донякъде, НДК и ЕС са отчасти съветски при МД2.
Така че МД1 печели гласове основно заради западния радиус.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version