Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - New_Passenger

Pages: [1] 2
1
Разни / Хвърчила
« on: Yesterday at 19:23:03 »
Има ли хора които се интересуват или се занимават с хвърчила?

3
Разни / Яхтинг и уиндсърф
« on: 19.06.2024, 23:38:30 »

4
Регати в София ли искаха да гледат? :laugh:


5
Тук имаме доста форумци, завършили строителни или транспортни училища/университети. Можем да си поговорим по тази тема.
Влизал съм в сградата на УАСГ няколко пъти. В края на 90-те на втория етаж имаше едно уютно кафене. Разглеждах УАСГ като потенциален университет, но после избрах друг път.

6
На marto_pz са му хакнали профила.

7
Разни / Космонавтика
« on: 15.04.2024, 15:16:44 »
Интересувате ли се от космически технологии, космически кораби, совалки, орбитални сонди, космически станции? На 10 април празнувахме 45 години от полета на първия български космонавт Георги Иванов. Ето една уникална снимка, където тримата български космонавти Георги Иванов, Александър Александров и Красимир Стоянов са заедно при бившия президент. Росен Плевнелиев си е оптимист и не губи надежда скоро да имаме нов космонавт. 

8
Само глупости пишете. Вие да не предпочитате трамвай на мястото на МД3?

9
Изтрити теми / Re: Телевизия
« on: 20.12.2023, 16:05:16 »
ooleg,
Първо, не си разбрал че мнението ми е саркастично и не е пряко свързано с телевизията. Все едно да почнеш да разсъждаваш как форумният "канадец" дебне около къщата на Анджелина за да й открадне прашката.
Второ, не е редно да цитираш в тази тема това което съм казал в друга тема и в съвсем друг контекст. Ти го изваждаш от контекста.
Освен това, вие сте една пасмина която с нищо друго не се занимава освен да бълва омраза в този форум. Преди поне ти говореше интересни неща по различни теми, сега ти и другарчетата ти гледате да политизирате всичко за щяло и нещяло. Това ваше поведение изглежда отвратително, особено сега, в навечерието на светлите празници. На младини бачках в редакцията на "Тинейджър LOVE". Там с колегите сме говорили на различни теми, но почти никога не сме го обръщали на политика и никой не е търсил повод.

10
Изтрити теми / Re: БГ Черноморие
« on: 30.10.2023, 11:30:55 »
Къде го видя това сравнение? Или четеш по диагонал и виждаш само това което съзнанието ти иска да види? Друго имах предвид. Повечето райски места по света не са райски за постоянно живущите там, защото има такова понятие като рутина, сиво ежедневие, работа, задължения. Така е навсякъде било то Куба, Гърция, Нова Зеландия, Лас Вегас или ако щеш Царево.

11
Планински трамвай в Са Па, Виетнам


12
След като има тема за светофари, трябва да се уважат и жп сигналите. След като семафори има дори в метрото, има какво да обсъдим.

13
След няколкомесечно обмисляне предлагам някои промени и нововъведения за популяризиране на форума.

1. Форумът да се разшири тематично за привличане на нови форумци с разнообразни интереси. Форумът може да се раздели на 2 части - основна (като сегашната, с ГТ рубрики) и второстепенна (с нови рубрики, които не засягат пряко ГТ). Новите рубрики могат да бъдат следните:

Автомобили
Спорт
Музика
IT, техника, електроника
Кино и телевизия
Архитектура и строителство
Култура и изкуство
На път
Ядене и пиене
Домашни любимци
Икономика, бизнес и финанси
За дома

и други. Можете да добавяте и нови предложения за рубрики. По възможност, и в самите рубрики да има други рубрики, в рубриката спорт - футбол, олимпийски игри и т.н.

2. Галерията да е интегрирана в самия форум и достъпна във форумния профил. Снимките да индексират не само возила, но и улици, сгради и други обекти. В случай ако някой качи снимка с по-висока резолюция, старата да се замени с по-качествената.

3. Нови лайкове да идват като съобщения. В момента си търсиш сам кой кога те е лайкнал.

4. Добавяне на опция за запазване на мнения. Ако си харесал едно мнение, да можеш да го запазиш в своята колекция която да е достъпна само за теб. Така, ако в някое от мненията видиш важна за теб информация, можеш да го запазиш и да имаш бърз достъп вместо да се ровиш из съответната тема отново и отново...

5. Добавяне на национално знаме в профила. Ако си написал че живееш във Великобритания, в профила ти да излиза британското знаме.


Очаквам мнения.


14
Изтрити теми / Re: busphoto.ru и transphoto.ru
« on: 30.09.2021, 10:45:24 »
...

В по-големите градове са по-напред. В Москва не се сещам да има високоподови трамваи. За кво изобщо са ни притрябвали ония "краставици"? Богатите държави и на аванта не биха ги взели. По-добре да бяхме закупили нископодови, ако ще да са само Песи.
При нас като е разрешено да се обсъжда политиката каква е файдата? Повече злоба и простотия. Кой е виновен че толкоз им е акъла и не могат да обсъждат филми или наука примерно? Този форум определено трябва да се промени.

Който иска да запази каквито и да било снимки, трябва сам да си ги пази. Нито един сайт не може да ти гарантира че няма да има срив. Външните хард дискове са решението.

15
Разни / Сграда на годината
« on: 20.01.2021, 20:49:48 »
Наблюдавате ли този конкурс? Преди няколко дни се състоя церемонията за 2020 г.

Бургас най-сетне получават Конгресен център:Медико-дентален център във Варна:М3 също е номиниран.

16
Да направим малко конкуренция на фейсбук. :laugh:

Нека стартираме:

Отпреди 15 мин. в метрото, между НДК и МУ:

"Много е бавна тази трета линия... като трамвай".

17
Оказа се че вече има 10 броя на в-к "Софийското метро". На сайта намирам само бр.6: https://www.metropolitan.bg/assets/Files/Catalog/

18
Забавно / Мъжки приказки
« on: 02.10.2019, 20:45:19 »
Понеже сме почти изцяло мъжки форум... Да направим една типично мъжка тема - футбол, гуми, джанти, жени.

19
Забавно / Яки мацки
« on: 02.10.2019, 20:36:52 »
Понеже форума ни е почти изцяло мъжки, пускайте снимки на готини мадами.

20
Какво правите през свободното си време? Къде излизате? Какви забавления предпочитате?

Pages: [1] 2