Author Topic: Антиобществени прояви на пътниците  (Read 313138 times)

Offline xr1st0

• Наистина съм луд
    • View Profile
Именно, че става дума за хлапета под 18 най-вероятно, машинистът в края на деня минава, идентифицира драсканиците, връщат се камерите, вижда се къде слизат гамените, слага се тяхна снимка от камерите на всички входове на метростанциите с табела Издирва се и ще видите как няма да има надраскани  :crazy: разбира се това коства много усилия
Единствено това усилие би имало ефект ако камерите се следят от някакъв център и се вижда на момента кой драска и при слизане от метрото да се глобява. Иначе тая работа със снимки, излавяне е нереална и небъдна. Отделно че замазана снимка от камера не е доказателство

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
Отделно че замазана снимка от камера не е доказателство
Това не е съвсем вярно.

Offline xr1st0

• Наистина съм луд
    • View Profile
Отделно че замазана снимка от камера не е доказателство
Това не е съвсем вярно.
Дори да го признаят без да е хванат извършителя на място се губи целия ефект от занятието. Какво ще го преследваме ученика Х по целия МГТ за да го глобим?
Отделно на ръка другото е до съзнание и възпитание - защо в Москва няма такива драсканици, примерно?
Или ние се учим само от градивния омаймунен запад

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
Всичко е въпрос на възпитание и навсякъде има драскачи, независмо дали се намираме в Москва или в "градивния омаймумен запад"  :help:

Offline snaker

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • DIEL TOURS
Явно във връзка с вандалщините по седалките в метрото, са прибегнали към поставянето на дървени седалки. Снимките са от тази сутрин в един от влаковете по М2 - за съжаление не видях номера на вагона, но беше от по-новите доставки (със зеления салон).

Offline poly911

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
По скоро на тези дървени седалки е махнатс тапицерията и са лакирани и впоследствие боядисание

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
От по старите доставки от 2005- та без климатиците е влакчето и аз се возих на него. Иначе да със зелено е.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline david

• Запален по ГТ
  • Ganz Villamossági Művek
    • View Profile
От по старите доставки от 2005- та без климатиците е влакчето и аз се возих на него. Иначе да със зелено е.
Има зелен без тапицерия и от новите доставки.

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Такива са пътниците по 11 линия.
Пияни и смърдящи. Най-удобно е зад кабината да ти седне.
Това е всяка вечер :angry:
Колкото по-малко е сърцето , толкова повече злоба носи.

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Такива са пътниците по 11 линия.
Пияни и смърдящи. Най-удобно е зад кабината да ти седне.
Това е всяка вечер :angry:

И как разбра че всички пътници са такива?
Естествено че ще седне там като в салона е студено и мръсно, човекът е искал да се стопли от парното от кабината, като не пускате парно в салона ще седне до кабината.
И като е всяка вечер ти какво направи, уведоми ли някой, помогна ли му? Или само го напсува  :(

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Парно в салона само с печат в пътния лист. В кабината също не работеше.
Тази "пътничка" две минути се качваше по стъпалата, толкова беше пияна. Цял трамвай , с трима пътника- няма места. Та трябва на пода зад кабината да седне. А и в центъра да се обадиш, и на арменския поп - резултата ще е нулев.
А какво съм направил - кутията с локум беше отворена, .....можеше да я почерпя. Не знам.

Offline qwerty95

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Без 100% постоянен контрол оправия няма. Как навсякъде по света и даже във всички други селища в България това е решено, само в София се правят на ударени. Когато такива индивиди се наложи да си плащат, за да пътуват, това силно ще ограничи присъствието им. В метрото как ги няма?

Offline Stoi4o

• Маниак
    • View Profile
    • Email
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14307565
9-ти случай от началото на месеца и 29-ти от началото на годината само в Земляне! :eek: :help:

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
1811.
Сега да им пуснат -1 кола. Да стоят и да чакат по спирките.

Offline david

• Запален по ГТ
  • Ganz Villamossági Művek
    • View Profile
Да направят 260 Прага - пл. Знаме на мира и 107 само до Карпузица и айде. Иначе мрънкат, че им пускали стари автобуси и имат претенции до небесата селяните...

Offline Stoi4o

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Да направят 260 Прага - пл. Знаме на мира и 107 само до Карпузица и айде. Иначе мрънкат, че им пускали стари автобуси и имат претенции до небесата селяните...
Това че някаква група от хора правят вандалски изпълнение,не означава че всички хора са селяни.И е нормално хората да се оплакват от стари автобуси,къде не се оплакват.Сигурно и на теб няма да ти е приятно със стари автобуси.Моята братовчедка е 11-ти клас и пътува с 260 от Горна баня....тя да не би да е виновна че ги чупят и че се движат стари автобуси?

Online difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Къде е полицията в случая и защо не си свърши работата!? Големи наследници сте на Сталин - директното решение за вас е “Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы.“
« Last Edit: 25.04.2023, 11:56:38 by difian »

Offline xr1st0

• Наистина съм луд
    • View Profile
Къде е полицията в случая и защо не си свърши работата!? Големи наследници сте на Сталин - директното решение за вас е “Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы.“
Чичо Сталин не е бил на много грешен път, ама реално прави впечатление, че има едни квартали на София където каквото и да се пусне не оцелява. Дали заради една специфична етническа група, дали заради манталитета на живеещите

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
В Горна баня тая етническа група е предимно липсваща. Силно изненадан съм, че това се е случило там.Имам чувството, че СА нарочно пускат най-големите бракми по тая линия опитвайки се да накажат хората за отстраняването на Еридан.  :neznam:

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ами то Ман-вете също ги замерят с камъни предимно в елитни квартали, влакове също замерят почти само в София където уж живее елита, вагони драскат предимно в столицата нищо че гарата е на 5 минути от триъгълника на властта, на метровлаковете им режат седалките нищо че е пълно с охрана. Да се чудиш що за измет живее в столицата.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР