Author Topic: VOV  (Read 3281 times)

Offline conecto

  • Нямам спирка
  • *********
  • Posts: 4462
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
VOV
« on: 24.05.2007, 13:55:22 »
Някой знае ли нещо за тази фирма? Официален сайт не открих, българска ли е, колко автобуса има (аз съм виждал Мерцедес 0404), до къде пътува и т.н. Ето и две интересни мнения от форума на posoka.com:

Quote
Тази година лятото ходихме на екскурзия до Бенелюкс. Туроператорката беше готина, но фирмата която беше наела за превозвач, се оказа отвратителна. Автобусът закъсня още на стадион "Васил Левски" и потеглихме с един час закъснение. Освен, че беше стар, автобусът не беше почистен, стояха си боклуците от предишните пътници. Впоследствие се разбра, че не работи и климатика. Висяхме в едно село в Сърбия, където уж го ремонтираха, а после излезе, че просто са чакали да се стъмни , за да тръгнем на хладно и да не мърморят пътуващите, тъй като след това, вече ще бъде късно за връщане назад и ще си пътуваме единадесет дни в Европа без климатик. Даже ни лъгаха, че ще сменим автобуса с друг, който се връща от екскурзия с работещ климатик в Залцбург. Но къде тоя късмет?! Държанието на шофьорите беше ужасно невъзпитано и арогантно. Ако някой им направеше забележка за нещо, те заплашваха групата, че ще я оставят насред пътя и ще си продължат сами. Вечерно време вместо да си починат в хотела, двамата шофьори се надпиваха с две екскурзиантки и сутрин вместо да тръгнем в определеното време, ние пак закъснявахме, защото те си измисляха някакви нощувания за тях от сорта на дванадесет часа. Нямаше град в Белгия и Холандия, за който да сме тръгнали и те да не пропуснат една, че две, че даже три отбивки. Спираха на възможно най-далечните места от центъра, дори ако паркингът започва от централната част на града, те спираха в края му, за да ходим пеша колкото се може по-дълго. Не можеха една табела да прочетат като хората, а пък в тези държави всичко така е направено, че трябва да си много тъп, за да се объркаш. За капак до Виена на една отбивка единият шофьор заяви, че се качва на редовната им линия до Испания като трети шофьор, а ние сме щели да продължим пътя с един шофьор. Групата отказа да се качи в автобуса, обадихме се в посолството ни в Австрия, те от своя страна се обадиха в София на шефовете на фирма "VOV", които ни увериха, че на унгарско-сръбската в нашия автобус щял да се качи друг шофьор. Този шофьор се качи, но в Белград. Като капак на всичко обаче, нашият си шофьор удари в Сърбия едно ремарке, дърпано от едно ауди, което се опитваше да заобикаля дупките по пътя. Така най-накрая и шофьорът си плати за дяволъка, защото като дойдоха сръбските полицаи естествено казаха, че който е отзад, той е виновен и нашичкият трябваше да плати на човека с аудито 200 eur. Така завърши нашата одисея. Всяка година сме ходили на екскурзия с автобус до Европа, но с такава кретения се сблъскваме за първи път. Никога не пътувайте с фирма превозвач "VOV", номерът на нашия "страхотен" автобус е Н 7368 АК. Ако го видите, бягайте като дявол от тамян. Въпреки шофьорите идиоти и отвратителния автобус ние обаче видяхме Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Белгия, Холандия и Унгария. Пожелавам на всеки да пътува и да опознава света,и да нацелва свестни фирми, разбира се!


- - - - - -

Това е най-отвратителната фирма с която съм пътувал. Обещаваха ли какво ли не само и само за да си купим билети от тях. Половин час след тръгването ни от автогарата се разбра, че са ни лъгали, ама яко. Поискахме да ни върнат парите - глас в пустиня.
Никога повече няма да направя тая грешка.
« Last Edit: 24.05.2007, 13:55:54 by conecto »