Масов градски транспорт > Карти, билети, таксуване...

Абонаментните бюра

(1/17) > >>

maniak:
Отварям тази тема не случайно. Смятате ли, че въпросните места са достатъчно и са на правилни места. За мен е малко странно, че бюрата са малко. Поне да ги направят като информационни пунктове, където да се предлага информация за движението на всяка линия в града. Наскоро попитах в бюро Овча Купел за разписанието на А66, а те ми отговориха, че не знаят и стояха и гледаха все едно съм ги обидил. По-добре настоящите бюра да ги обособят като информационни центрове, но не само на СКГТ, а като представители на София. А картите да се издават на крайни спирки и на определени места в центъра.

difian:

--- Quote from: maniak ---Отварям тази тема не случайно. Смятате ли, че въпросните места са достатъчно и са на правилни места. За мен е малко странно, че бюрата са малко. Поне да ги направят като информационни пунктове, където да се предлага информация за движението на всяка линия в града. Наскоро попитах в бюро Овча Купел за разписанието на А66, а те ми отговориха, че не знаят и стояха и гледаха все едно съм ги обидил. По-добре настоящите бюра да ги обособят като информационни центрове, но не само на СКГТ, а като представители на София. А картите да се издават на крайни спирки и на определени места в центъра.
--- End quote ---
То на много места е така.Бяхме и разисквали смесената туристическа карта за транспорт,входове на музей,туристически обиколки,в комплект с туристическа карта на града...
Повечето пунктове са доста малки и може би не са толкова подходящи,макар че са модерно направени(при чешмите до банята,подлеза на метрото).Този в халите не знам дали някой подозира,че съществува.Част от бившия магазин София би било подходящо място,пункта на новата автогара май си е достатъчно голям(отдавна не съм влизал),трябва да има голям при гарата и на летището.На Възраждане също мястото е голямо и подходящо за комплексен център за услуги...


Мисля,че идеята е отлична,но при нас нещата са на съвсем друго ниво-лансиране веднъж на няколко месеца на някаква тъпа идея при интервюта и няколкодневно обсъждане от страна на "експерти и обществеността".Тъжна работа.

conecto:
Явно в центъра не достигат, често се образуват сериозни опашки пред бюрото в подлеза на "Сердика". Идеята за информационни центрове е добра, задължително трябва да има такива на места като летището, Централна гара, автогарата и т.н.

Repcho:
е точно около Сердика има 3 абонаментни бюра

difian:

--- Quote from: Repcho ---е точно около Сердика има 3 абонаментни бюра
--- End quote ---
Дaже четири-до чешмите,в Халите,на ъгъла пред трамвайната спирка към Лъвов мостима една бутка за карти и при метрото.Тези струпвания не стават ли защото всички се изсипват да правят картите по едно и също време?Аз като си вадех,гледах датата да е към средата на месеца,а не около края/началото.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version