Диалект е название със съвсем локално разпространение, което е разбираемо само за ограничена общност, но не и за всички
Това ти определение прекрасно описва повечето ти предложения... Нищо, че въобще не е вярно определение 
http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82разновидност на националния език, която се използва в определена общност от хора, ограничена териториално или социално.
Няма нищо прилежащо към националния език в название като Kipersville bridge. За жаргон наистина не съм бил прав, но ако погледнеш в същият тълковен речник ще ти излезе определение, към което моите названия се вместват повече от идеално:
http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%BD1. Спец. Говор на социална група (ученици, войници), отличаващ се с експресивни думи и изрази – чужди, диалектни, новообразувани, преосмислени; сленг.
2. Спец. Говор на професионален кръг, отличаващ се с термини и новообразувани думи и изрази, създадени, за да не бъдат разбирани от всички или заради краткост.
Остави това, но "Стария плац" и "Базата на смъртта" по никакъв начин не могат да имат еднозначно предназначение както са думите изказани на диалект, следователно това са чисти жаргони.
"Стария плац" е защото аз се занимавам с тролеи и тролейбусните гаражи ме интересуват най-много и тъй като гараж "Надежда" е най-старото тролейбусно депо съществуващо в момента го наричам Стария плац, гараж "Искър" наричам "Шкода плац", защото те се превърнаха в емблема за новите тролеи Шкода и база "Левски" наричам "Базата на смъртта", защото там се бракуват тролеи.
Моста "Чавдар" е "Мостика", защото става дума за два моста и защото от тях имаш обширна гледка към ж.п. линиите и бул. "Ген. Данаил Николаев" като от капитански мостик на кораб.
"Източния край" е защото обръщалото в "Дружба" 2 е най-отдалечената на изток последна спирка на градски линии на МГТ.
"Trans west", както вече казах е защото това е един от най-важните маршрути на автобусите за "Люлин" и "Обеля" и път към гаража на "Тея Травъл".
"Crossway" е защото надлез "Надежда" е един от най-големите транспортни възли в София и наситен с много история от транспортен и инфраструктурен характер.
Останалото може да го определете като невменяемо, но поне тези няколко изброявания са си 100% универсални, а са повече от 5 от десетте общо.