Author Topic: Кратък исторически гид на возилата от наземния градски транспорт в София  (Read 1416 times)

Offline AGENT 006

  • Нямам спирка
  • *********
  • Posts: 14151
  • Пред истината всички сме еднакви
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Здравейте драги приятели и колеги. През октомври 2017 г. стартирах една писмена разработка, която нарекох кратък исторически гид на подвижния състав от градския транспорт в София. Тя ще бъде разработена в две части посветени на актуалния действащ и на историческия подвижен състав, а перспективата назад ще е до навлизането на Икарусите. В момента работя по първата книга. Първоначалната ми идея беше да представя двете книги в цял завършен вид, но тъй като към момента работата ми по този проект е спряна и ще се забави поради предстоящото ми дипломиране реших да ви представя първата книга с две предпремиери, а това, което ви представям сега е първата от тях, включваща информация за автобусния транспорт.
„Кратък исторически гид на подвижния състав от наземния градски транспорт в София - първа предпремиера“
Тази част беше завършена още в началото на ноември, но всички актуални редакции до днешния момент са въведени. Приятно четене.  :)
Вероятно ще забележите, че тук не участват О 305 и това не е случайно, тъй като по-голямата част от представителите на фамилията вече са в историята, но и поради това, че те са от историческо значение, поради което ще ги включа във втората книга макар и все още да не са напълно изведени от експлоатация.

25.2.2018, 11:43 Забелязах леки грешки, които поправих и подмених линка, но не е нищо значително. :)
« Last Edit: 13.04.2019, 23:08:10 by AGENT 006 »
Възможността да мечтаеш означава, че най-големите ти мечти вече са реалност!