Казах го в края на миналата страница. Аз мога да приема дадено мнение, мога и да не го приема, правото си е мое. Има причини, няма значение от какво са породени, аз да не мога да приема дадено мнение и това винаги ще бъде така, също както ще има причини, без значение от какво са породени и за други хора да не приемат моето мнение и съображения и това също ще си остане така. Не знам The Freshmaker какво си мисли, но аз не смятам, че е имало момент в тази тема, когато „парадът“ да е бил воден от мен. Аз бих казал точно обратното и да не пропускаме факта, че той беше човекът, който започна да спори с мен след като препоръчах темата да се заключи. Явно не му изнася ако не му се играе по свирката, знам ли. Откакто беше пусната мълвата, че щяло тези трамваи да се възстановяват в движение непрекъснато се спори, а аз на практика съм написал пет постинга на кръст и то само защото един човек се опитва да спори с мен, иначе и толкова нямаше да напиша. Аз отдавна си знам, че тази тема е токсична за психиката ми.