Общ форум > Забавно

Какво сънувахте?

<< < (2/85) > >>

Tatra:
Аз сънувах, че един мой бивш "приятел(ка)", с крив нос реве пред депото, че е уволнен и си иска трамвая (427).След което вагонът се задава отвътре на паралел и го премазва... и се събудих с  усмивка :rolleyes:

T1000:
По принцип сънувам какви ли не глупости (екскурзии, пътешествия по измислени места и такива работи), но на няколко пъти съм сънувал и неща за ГТ. Един от първите беше, че са възстановили Софиите 65 и 70 и си щъкат из града за сметка на сегашните кошляци, които или са им сменили предниците и задниците като на 65/70 или са станали на кошчета.
Един път пък сънувах, че 4025 излиза от ОР  :rolleyes: Странно, но го бяха направили доста добре  :D Снимах го, ама снимките си останаха в съня :rolleyes:

Два пъти съм "бил" в Искър (които криха бая интересни трамваи в халетата си :D) и десетина пъти съм "посещавал" Красна. :)

А класиката беше като от Красна започнаха да изнизват за парад един по един по 2-3 класически трамвая от всички модели, които са били в София (сега колко са били коректни с историята не знам, но сънят така "разказваше") + десетина чисто нови модела, кой за проби, кой за постоянно.

Откачена работа  :rolleyes: :D

tiristor:
Аз сънувах как в супер дъждовно, влажно и мрачно време трябва да донеса колелото на един приятел за поправка в Надежда. С дъждобран тръгвам да го карам, но вали толкова силно, че (в съня носех очила) ми се замъглиха стъклата и не виждах нищо. Качвам се на Гарата на тм 6 - вагон 711 (все още с шарената реклама). Валидирам си електронната карта, сядам и слагам колелото до мен. По едно време дойде контрольорка, която се заяде, че не съм дупчил билет за колелото. Искаше да ме свали, но накрая май тя сама си слезе,не помня.

В тунелите ватманът подкара на паралел, чухме звук от късане на кардан и си останахме в последния тунел преди Триъгълника. Неизвестно откъде дойде един кран и си прибра 711, а аз гледах (поне бяхме на сухо). В тунела имаше високогорители и ни пуснаха Афла радио :fan: Накрая "прелетях" до ухото Надежда, където се качих на 2041 единичен вагон по 9 и тръгнах наобратно...

LG_:
Хехе, това се казва ГТ маниак, браво!

Bus_lover:
Специално снощи за пореден път сънувах, че любимият ми Чавдар 141, който наричам "Индианеца", е стегнат и отново на линия, въпреки състоянието, в което беше, когато го спряха от движение и го набутаха в едно хале. Специално в този сън беше чисто бял, но с пребоядисана черна броня, а също и с все още непоставени след пребоядисването фарове. Имаше даже и белези под боята, оставени от корозията  :D
Сънувах наскоро и че един Щаер, с който се разделихме през октомври или ноември, 2007, е бил възстановен в гаража на ББ по начин, по който и "Кента" не биха успели да го направят, и е най-модерният автобус в автопарка на превозвача. Даже, всъщност, по-модерен и от чисто нова крайградска Сетра. Тоя дизайн, който беше в съня ми, но сега, за съжаление не мога да го възпроизведа, беше просто уникален. Даже сънувах, че колегата west_1 му е постнал снимки във форума  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version