Транспортът в другите градове > Русе
Русе - автобуси
difian:
--- Quote from: София 70 ---Днес разбрах , че в русе имало около 60 тролейбуса , които бездействали. Някой знае ли нещо по този въпрос .
мисля , че става дума за тези: http://www.roat.hit.bg/images/Trolei/IMGP0126.JPG
Всъщност може и да са автобуси.
--- End quote ---
Това e класиката на френското автобусостроене SC10(1965-1989) в нейния леко лифтиран вариант от 80-те години SC10R.Автобусите са втора употреба от Париж.При предишните обсъждания на Русе ги бях забелязал.Някой май беше казал, че не се ползват...
Ето две снимки:
Balkanton:
Да, тези Рена се движеха докъм 2004 г. след това изчезнаха. Те бяха на общинската фирма и явно след като в дейността й остана само тролейбусният транспорт са ги продали в друг град.
GT RUSE:
мерси много за информацията не знам от кои сайт си я намерил а относно тези автобуси, които ги продават по-добре да не ги показват защото ще стане лошо ще й се смеят хората как могат да продават такива гробници когато се движеха чавдарите бяха в мизерно състояние а след като приватизираха дапа и тези чавдари стоят вече трета година в дапа не знам на какво са заприличали. Освен да ги купят и след това да ги нарежат да й земат парите за друго абслютно не стават.
platon:
От известно време в Русе не съм виждал маршрутки. Да не би да са ги спрели? Ако е така много добре! То зелените Isuzu-та не че са много големи ама пак по-бива.
MirU:
Ето и някои от автобусите ни от Варна.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version