Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 495839 times)

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
И при мен излиза бял екран на темата за Хасково.
Постингът на bgaming е бъгав - размерите на картинките или кой знае какво. Създадох го наново.

Offline hitar_potter

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Възможно ли е да се въведе unlike бутон и при определен брой / съотношение unlike/like автоматично а се скриват съответните brainfart-ове?
... се пишат и абсолютни дреболии кой минал на червено, кой какво си е говорил по телефона и тем подобни.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Fear on me, shame on you
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Бих ли могъл да помоля да се вземат мерки срещу системното неуважително отношение към мен, което с години съм търпял от редица потребители, в случая става дума за Станко в темата за паркирането. Някой би казал, че аз му отговарям, да отговарям му, но се придържам към минимално обръщане лично към него, докато той не се колебае да го направи и това се е случвало десетки пъти назад в различни подобни спорове. Когато се обръщаш нападателно или пренебрежително към някого означава, че го поставяш в ситуация да се чувства длъжен да ти отговори, за да се защити, което превръща съответната тема в лично обяснение. Нямам намерение и смятам всеки защитаващ някаква позиция е длъжен да отговори при такова отношение, но това обикновено не спира този, който се държи нападателно и пренебрежително и затова трябва да има модератори, които да бъдат трета страна. Настоявам подобно отношение да не бъде оставяно да мине и замине, защото е проява на върл дивашки балкански манталитет, който трябва да бъде осъждан по всички възможни начини.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Отношение се взима след докладване на публикацията и ако има основание за това, разбира се.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline BoyanH151

• Напредващ
  • Фен на трамваите Schindler и всички съфорумници.
    • View Profile
    • Email
Здравейте, как мога да качвам снимки, така че да може да се виждат още от влизането на темата за качване на снимки на автобуси, тролеи и т.н.? Благодаря!

P.S. Искам да се извиня за случилото се вчера.
Любими ПС - ТМ 664 и 665; А1419
ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО РАЗГЛЕДАТЕ МОЯТА Flickr ГАЛЕРИЯ:
https://www.flickr.com/photos/203120108@N03/