Бих ли могъл да помоля да се вземат мерки срещу системното неуважително отношение към мен, което с години съм търпял от редица потребители, в случая става дума за Станко в темата за паркирането. Някой би казал, че аз му отговарям, да отговарям му, но се придържам към минимално обръщане лично към него, докато той не се колебае да го направи и това се е случвало десетки пъти назад в различни подобни спорове. Когато се обръщаш нападателно или пренебрежително към някого означава, че го поставяш в ситуация да се чувства длъжен да ти отговори, за да се защити, което превръща съответната тема в лично обяснение. Нямам намерение и смятам всеки защитаващ някаква позиция е длъжен да отговори при такова отношение, но това обикновено не спира този, който се държи нападателно и пренебрежително и затова трябва да има модератори, които да бъдат трета страна. Настоявам подобно отношение да не бъде оставяно да мине и замине, защото е проява на върл дивашки балкански манталитет, който трябва да бъде осъждан по всички възможни начини.