Общ форум > Забавно
Бисери
ronigirl_:
Ето този разговор е номер 1
Разговор между контрола и пътник в градски автобус:
- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вие какво зациклихте ли? Други думи не знаете ли?
- Знам. Прахосмукачка...
- А бе вие да не сте болен?
- А вие да не сте доктор?
- Аз не съм доктор!
- А пък аз не съм водопроводчик.
- Май ви хлопа дъската...
- Що, да не сте дърводелец?... А, ето я и мойта спирка !
Repcho:
--- Quote from: ronigirl_ ---Ето този разговор е номер 1
Разговор между контрола и пътник в градски автобус:
- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вие какво зациклихте ли? Други думи не знаете ли?
- Знам. Прахосмукачка...
- А бе вие да не сте болен?
- А вие да не сте доктор?
- Аз не съм доктор!
- А пък аз не съм водопроводчик.
- Май ви хлопа дъската...
- Що, да не сте дърводелец?... А, ето я и мойта спирка !
--- End quote ---
-Вашият билет или карта
-Карти не играе, за билети-при шофьора
maniak:
Истински случай!!!
Преди две седмици пред мен се разигра следната ситуация. Трамваят е №7. Обедно време. Дядка започва да повтаря следното "А днес не вали дъжд, но духа вятър" и това 5-6 пъти и винаги когато трамвая е на спирка. В останалото време се изживява като екскурзовод, като бръщолеви, че "отляво е Глобул, отдясно ул Солунска, а там пък...." и не спира. Хората се оглеждат. Кофти ситуация. Идва контрольорка. Започва да му крещи, о той все-едно, че някой му пее приспивна песничка и го гали с ръка, и продължава "А днес не вали дъжд, но духа вятър"... Лелеее, тази едвам се отказа, обаче като и креснаха, че са се качили цигани итях не ги е проверила веднага подви опашка и слезе.
Dragon:
Преди доста време пътувах с 260 и още карах на билети. И бяхме аз, една приятелка и един приятел. И се качва някакъв мъж, сравнително дърт, контрольор. Не бях дупчил билет, както и момичето. Оказа се че тя имала обаче само половин билет, но тази половина дето се дупчи. И тя малко се спече ма викам дупчи си билета, дупчих си и аз моя и го скъсах. И идва контролата и викаме ние сме проверени и му показваме билетите. Ама тоя нещо не ни поверва и вика къде ви провериха, аз спокойно му викам на гарата. Замисли се така и продължи. И на седалката до вратата седяха някакви черни чужденци, момче и момиче, студенти от НБУ. И взима им билетите и на момичето беше различен. И почва да и се обяснява че трябва да си плати глоба, ама тя не знам не разбираше ли бългрски или се правеше ама взеха да му говорят на английски. И той пак си им разправя ето виж тоя и тоя, различни са, а тя му показва дупките на билета и му разправя: This, and this, and this... а контрольора - "ендис, ендис ше викаш на майка ти, плащай си глобата". И на руски паметник слизат двамата и контролата след тях и единия тръгва наляво, другия - надясно. Контролата тръгва първо след момчето и го настигна, ама се сети че не той е нередовния и тръгна след моичето да го гони. Натам не знам какво стана че аз останах в рейса
Голямо шоу беше, целия автобус добре се посмя
Dragon:
Онзи ден возейки си се в автобуса шофьора изтърси един готин бисери реших че ще е хубаво да имаме такава тема където да споделяме забавни случки от градския транспорт.
В петък си се прибирам аз с 1653, втора смяна по 107, и шофьора унесен от мудното каране, или защото не видя чакащата да слезе жена на втора врата, не спря на спирката ана 66-то СОУ. Проведе се следния диалог:
Жената: - Спрете!
Шофьора: - Да спра?
Ж: - Спрете!
Шофьора спря след което каза:
Ш: - А защо стана по-рано? (Тя си беше на вратата ама се беше навела нещо)
Ж: - (явно не беше чула точно какво каза шофьора) - Какво да съм кажела по-рано, нали има спирка!?
Ш: - (явно вече изнервен в опит да остроумничи) - СПИРКАТА Е НА ГАРАТА!
По-рано същия ден се качих на гарата в тм.9 във втората половина. И някакъв мъж, явно от провинцията, направи опит да си купи билет от ватмана. Сигурно беше много изумен как така няма никой в кабината
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version