Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 481964 times)

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Имаше тема за Фандъкова,  в която има по-стари постинги от първия твой в Политика. Причината за сливането е ясна, темата за Фандъкова беше политизирана, а и тя не е действащ кмет вече. При сливането като първи е излязъл най-старият постинг. Ако толкова държиш да е твой, намери си твой постинг с по-ранна дата от 18.02.2011, промени го, докладвай го на модератор и ще го направя водач на темата.

Не е въпроса да държа темата да е моя. Постът ми с откриването на темата и обяснение защо създавам темата е изтрит без следа. Въпросът е за честност при модериране във форума, обратното  изкривява дадена информация. Като например че 3 месеца няма кой да отговори на въпроса ми. Има тук една подкрепяща се клика, която си трие което не и харесва и подкрепя модератор с най различни боклучави мнения. Цитирал съм бил жълти сайтове и тям подобни. А някой да ми посочи списък със жълти сайтове ? Те и по национални телевизии говорят лъжи понякога, а последствия няма. И никой не може да обори на 100 % мое мнение, обаче оплюване яко. А 15 години плюването във форума не е спряло, от хора обичащи градски транспорт. Изпозуват си форума като кошче за душевни отпадъци.
А че някои модератори са си като диктатори, това не го коментирам.

Online blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Не е въпроса да държа темата да е моя. Постът ми с откриването на темата и обяснение защо създавам темата е изтрит без следа.
Ето ги следите от инициализиращия ти постинг. Редактиран ОТ ТЕБ през 2021! В сегашното си състояние съдържа два неотварящи се линка и нито байт повече,  т.е. в това положение е за триене!
« Last Edit: 17.05.2025, 13:28:15 by blagun »

Offline я л т а

• Нямам спирка
    • View Profile
Това не е първия ми пост в темата "Политика". В първия ми пост писах че мисля че е нужна тази тема, и нищо повече.
Отделно не мога да повярвам да съм качил линк с означения
ru.................
« Last Edit: 17.05.2025, 15:16:49 by я л т а »

Online blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
И аз не мога да повярвам, но някой от твоя акаунт го е направил. Модератор и да иска, не може да влиза в нечий акаунт.

Offline я л т а

• Нямам спирка
    • View Profile
Както и да е. Факт е че първият ми пост е изтрит. И не виждам смисъл да редактирам пост от преди 10 години. А достъп до моя компютър имам само аз, и не съм и хакван, защото Касперски не спи.
Благодаря все пак за отговорите.

Offline Unicode

• Маниак
  • Фен на Софийското метро
    • View Profile
Някой забелязал ли е че някакъв нов потребител MarioGew е наблъскал сума ти СПАМ теми във форума на руски език относно някакъв руски сайт, нямащи нищо общо с тематиката на форума?  :help:
« Last Edit: 19.07.2025, 22:41:29 by Unicode »

Online Niko.G

• Маниак
  • ⁠A heresia das heresias era o bom senso.
    • View Profile
Според мен са някакви спам ботове.
Обесете се в неделя, тва е най-добре!

Offline BoyanH151

• Напредващ
  • Фен на трамваите Schindler, AGENT 006 и Константин
    • View Profile
    • Email
Не е само той. Има още куп други, които са писали за някакъв кракен сайт, обаче коментарите им са били изтрити.
В техните профили се вижда, че имат линкове за тези сайтове.
Любим ТМ - 664 & 665 (Schindler)
Моят Flickr профил:
https://www.flickr.com/photos/203120108@N03/

Offline Unicode

• Маниак
  • Фен на Софийското метро
    • View Profile
Изглежда сега всички тези СПАМ постове са изтрити и всичко е разчистено. :fan:

Offline BoyanH151

• Напредващ
  • Фен на трамваите Schindler, AGENT 006 и Константин
    • View Profile
    • Email
Урааа!
Така трябва да бъде! :fan: :rolleyes:
Любим ТМ - 664 & 665 (Schindler)
Моят Flickr профил:
https://www.flickr.com/photos/203120108@N03/

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Спрете се и Вие с излишните коментари - не в нито първата, нито последната атака. Забелязано е, взети са необходимите мерки, следите са разчистени…

Аз съм изкушен да чистя и оттук коментари!  :rolleyes:

Offline 503

• Запален по ГТ
  • Любима линия: 11 Връбница-Княжево
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Българските трамваи
Ще се радвам, ако когато модераторите изтриват снимките ми, да пишат и причините. Това ще ми помогне да усъвършенствам снимките. ;)

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
В Пловдивския раздел не мога да разбера защо масово пощръкляват, когато им кажеш нещата такива, каквито са, относно Петко, Дрита, Мрита, Държиков и останалите шментаджии там. И особено както сега искат да преподпишат бардака с договори за още 10 години. "Решено е и нищо няма да се промени". Нема що....Иначе всичко останало е сводка коя бракма на коя линия е и къде днеска или вчера е дала фира.
« Last Edit: 14.10.2025, 03:06:30 by IKAR »
По рейс и по жена не се тича!

Offline qwerty95

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
Абе дойде ми случайно на акъла след толкова години, тази снимка на 89, дето я ползвам в профила си всъщност не знам на кой е и не съм искал разрешение от автора да я ползвам. Не помня даже къде съм я намерил, много е вероятно да е било от Спирката. Ако някой си я разпознава, моля вече официално за разрешение да продължа да я ползвам, щото ми е много любима и съм много свикнал с нея. Благодаря!