Author Topic: Проблем с форума?  (Read 265811 times)

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Проблем с форума?
« Reply #1460 on: 17.09.2022, 23:45:30 »
Няма проблем с форума. Когато се качват повтарящи се мнения с една и съща информация се трият постовете.

Offline marto_pz

• Наистина съм луд
  • koda 9TrHT28 № 06 (1993-2015)
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 123123133
    • View Profile
    • Email
« Reply #1461 on: 18.09.2022, 13:19:39 »
Това добре но го бях написал преди някои хора също да напишат това...

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1462 on: 18.09.2022, 16:21:27 »
Тази информация я получавате от един и същ източник и не знам защо го приемате за състезание  кой пръв ще публикува в форума.  :help:

Offline marto_pz

• Наистина съм луд
  • koda 9TrHT28 № 06 (1993-2015)
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 123123133
    • View Profile
    • Email
« Reply #1463 on: 18.09.2022, 19:35:44 »
Не го приемам като никакво състезание.Просто исках да разбера защо моето мнение в съответната тема е изчезнало ей така просто.

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1464 on: 18.09.2022, 20:46:14 »
Аз искам да попитам , защо коментара ми в маршрутни промени е коригиран, без да съдържа нецензурни думи,или такива създаващи конфликт.
Колкото по-малко е сърцето , толкова повече злоба носи.

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Сдружение ГТИ
    • Email
« Reply #1465 on: 18.09.2022, 22:26:06 »
Има тема за въпроси към модератори. Иначе (цитирам по памет) "превъзбудени сини олигофрени" няма краси нито една тема тук.
Ако искаш да коментираш маршрутни промени - няма проблем, ако искаш да коментираш пътниците и моделът им на поведение има други подходящи теми.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Живей, за да озаряваш, озарявай, за да даваш живот
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #1466 on: 17.11.2022, 16:38:10 »
Не съм блокирал AdBlock приставката, но въпреки това при последното презареждане форумът ми иска съгласие за бисквитки и ако се съглася започват да се появяват рекламите, а ако не след няколко операции ме пита отново.

Sofiatransport транспортна база данни
Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!
Над 200 000 снимки на возила от градския транспорт в София от 28-ми юни 2011 г. насам

Offline Dimitar155

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #1467 on: 17.11.2022, 17:04:26 »
Ако използваш Firefox, изтегли I don't care about cookies и би трябвало почти всички подобни съобщения да изчезнат.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #1468 on: 17.11.2022, 17:10:42 »
Сега се зареждат само дупките, но е по-добре от досадните търсения на съгласие.

Над 200 000 снимки на возила от градския транспорт в София от 28-ми юни 2011 г. насам

Offline Dimitar155

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #1469 on: 17.11.2022, 18:20:18 »
И тази дупка може да изчезне с uBlock Origin.

Offline София 100

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #1470 on: 25.11.2022, 21:31:37 »
 Прегледах темата назад и виждам, че и други потребители са имали същият проблем: при влизане в началната страница се получава пълно забиване, при което нямам нито един активен бутон, мишката изчезва, и това налага повторен вход, ако искам да прегледам или публикувам нещо. В средата на екрана излиза надпис Page Unresponsive.  След отваряне на само една страница от дадена тема, отново се случва същото "замръзване", и всичко отначало... За търсачка използвам Гугъл хром и Майкрософт едж понякога, но резултатът винаги е еднакъв. В някои теми често ми се налага да прегледам стотици страници, преди да се уверя, че някоя снимка не е публикувана, поради незадоволителнатна работа на търсачката тук. С това постоянно забиване горното става изключително трудна задача, или по-скоро игра на нерви...  Има ли начин това забиване да спре?
Направеното днес е недостатъчно за утре.

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
« Reply #1471 on: 18.12.2022, 17:40:05 »
Пълното забиване продължава, но открих, че се случва само, когато страницата се превърти до крайно долно положение, така че внимавайте като я местите да не стига до долу и няма да ви забива.

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #1472 on: 03.03.2023, 22:20:21 »
От няколко дни ми прави впечатление, че форумът се зарежда много бавно. След влизането няма проблеми при смяна на темите, значи е при оторизацията. Това става и на десктоп, и на смартфон.

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #1473 on: 31.05.2023, 13:47:59 »
Странно - никъде в опциите при писане на ново мнение не виждам бутон (не линк, той е активен) "Прикачи", за качване на снимки. Къде може да е проблема?
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline Mammoth

• Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
« Reply #1474 on: 08.08.2023, 18:37:34 »
Пълното забиване продължава, но открих, че се случва само, когато страницата се превърти до крайно долно положение, така че внимавайте като я местите да не стига до долу и няма да ви забива.
Тамън влизах да се оплача, и си мислех че е при мен проблема, но това продължава да си го има и си е доста напрягащо.

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #1475 on: 28.08.2023, 23:30:32 »
В последно време забелязвам, че темите за снимки събират прекалено много обем на страница и се налага много превъртане. Възможно ли е това да се коригира?

Offline Unicode

• Маниак
  • Фен на Софийското метро
    • View Profile
« Reply #1476 on: 13.06.2024, 02:52:48 »
Нещо има проблем с темата "Новини от София". На последната страница последните два поста не излизат!

На нея последния пост който се показва преди страницата да прекъсне е пост #6277 написан от RADOSVET тук https://forum.gtsofia.info/index.php?topic=373.msg100319786#msg100319786. На страницата с раздела където е темата ми излиза че последния пост #6279 е на fafan който можах да прочета чрез влизане в неговия профил. Явно поста с номер #6278 нещо е развален, който е между този на RADOSVET с номер #2677 (след който страницата веднага прекъсва) и поста на fafan с номер #6279.
Според мен #6278 трябва да се редактира или да се изтрие, защото не може да се види нищо от този пост - нито неговия автор, нито какво е писано! :help:
« Last Edit: 13.06.2024, 02:58:31 by Unicode »

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #1477 on: 13.06.2024, 10:58:11 »
Може би темата е заключена? Във всеки случай вече не може да се отговаря в нея.

Постът ми беше отговор на поста на RADOCVET за това че София трябва да се откаже от участие в европрограми и да си плаща всичко сама и като цяло е офтопик за там:

"Странно, години наред лихвените проценти бяха ниски, сега като се качиха в пъти на капиталовия пазар искаме да финансираме всичко на 100% от кредити? Европейските програми седят неизползвани, не оползотворяваме всяка година милиарди в сферата на транспорта, но не сме в състояние да променим това? Мислех че тези новите ще прекратят порочния кръг на ГЕРБ и ще почнат най-накрая да пишат адекватни, добре обосновани и грамотни проекти на които да не се явяват само Песа и китайски фирми и нещата ще потръгнат, но изглежда и съм се излъгал. През кредит разбира се можеш да си правиш каквото поискаш, няма го контрола на органите на ЕС, съответно можеш да изпратиш и прогнило CKD в чужбина за ремонт и да го получиш боядисано, а отдолу да е като вагоните на Региоджет. През това време даже оператори в богати страни като Германия купуват електробуси по европейски програми и получават част от цената даром, а в най-бедната държава в ЕС ще пазаруваме през банков кредит и ще го изплащаме десетилетия... "

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1478 on: 13.06.2024, 11:19:01 »
Явно има някакъв бъг. Може да се отговаря, ако цитираш предно мнение (и така се виждат и останалите мнения след това на Радо).

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #1479 on: 13.06.2024, 13:03:41 »
Да, страница 315 си работи нормално, страница 314 си остава счупена...