Здравейте драги участници, приятели и колеги. От известно време забелязвам, че в голяма степен във форума надделява съдистичната насоченост и това никак не ми харесва. Постингите с обвинения към „нодебросъвестни“ шофьори, постингите с подигравки към табелите на Емо и всякакви други публикации с отрицателна насоченост винаги събират повече положителни реакции, за разлика от постингите, чиято цел е именно да се избегне такъв ефект. В същото време хората, които се опитват да застанат на нечия страна и се опитват да избегнат елемента на оплюването и пълната отрицателност в писането си, са непрекъснато оплювани и критикувани директно или индиректно. Смятам, че това е неадекватно, ненормално и абсолютно недопустимо. Руши се екипността и авторитета на форума като едно сериозно място. Бих искал да повдигна този въпрос и предварително ще кажа на хората, които ще ме оплюят за това, че никога няма да ме накарат да съжалявам за това, което пиша в момента, така че да не се опитват да ме разубеждават, а веднаж да се вслушат в това, което казвам.
Извинявам се, но обърках темата. Моля да се премести в темата „Мнение за форума“, много благодаря.