Author Topic: Линейните  (Read 26882 times)

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Re: Линейните
« Reply #60 on: 30.12.2009, 11:41:33 »
А онзи ден линейна 2 беше на ул. Солунска до Еванг. църква и исках да го питам чий го крепи там, но той се притесни и потегли. Дори не можах и да го снимам.

Ако го снимаш (и публикуваш снимката) може да му развалиш семейството ... имай малко мъжка солидарност ...

Имах други идеи. Да го снимам и после да му кажа, че лошо му се пише, ноооо ако направи туй-онуй ще сме приятели. Все пак един друг линеен ми направи огромна услуга.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #61 on: 30.12.2009, 12:24:28 »
А онзи ден линейна 2 беше на ул. Солунска до Еванг. църква и исках да го питам чий го крепи там, но той се притесни и потегли. Дори не можах и да го снимам.

Ако го снимаш (и публикуваш снимката) може да му развалиш семейството ... имай малко мъжка солидарност ...

Имах други идеи. Да го снимам и после да му кажа, че лошо му се пише, ноооо ако направи туй-онуй ще сме приятели. Все пак един друг линеен ми направи огромна услуга.

Това си е изнудване от където и да го погледнеш ...
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
« Reply #62 on: 23.04.2010, 20:37:07 »
Да изчистя прахта:
Тези линейни много взеха да си фантазират:На един дълъг Конекто ЛФ (като на 204) бяха го записали с втори човек в кабината (не е 9060)  :D :D :D, на същият този автобус - нито проверка, нито нищо, хоп - Нямал стикери...
И шофьора без билети и 60 кинта назад от заплатата  :angry: :angry:
Слава Богу за 2ри човек в "кабината" не са му взели нищо.

Идиоти...

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
« Reply #63 on: 30.03.2011, 18:37:05 »
Според мен проверката, която се осъществява от линейния контрол е доста повърхностна.  Чакат на някое кръстовище да засекът нарушение на кола на градския транспорт. Всеки който иска наистина да провери работата на шофьорите няма да гледа рейса отвън, а ще се качи и ще пътува, като обикновен пътник. До като не си се качил вътре и не си се возил, ти не трябва да даваш никакви оценки за работата. Вътре, освен проверка на изправността на шофьорите, може да имат и поглед върху салона, превозното средство, върху пътникопотока ( а не да се правят фалшиви замервания веднъж на десет години). Нещата може да са много по-ефективни, но за съжаление шефовете нямат интерес     :angry:
R.I.P  Ikarus 280

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
« Reply #64 on: 30.03.2011, 19:56:33 »
Имаше един линеен дето го правеше това с огледа на салона на крайна спирка. И беше написал на пътния лист на водача поне 3 точки по салона, на които да се обърне внимание в гаража. Познайте дали някой въобще го е погледнал  :rolleyes:

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
« Reply #65 on: 16.05.2011, 19:04:31 »
 :angry:

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
« Reply #66 on: 21.05.2011, 20:44:40 »
:angry:

Тези знаци засягат спиране на пътното платно. Въпросният би следвало да бъде санкциониран за качване на тротоар, при това на спирка.
"На кровове Београда слетела су нова јата телевизијских антена. Оне кљуцају невидљиве телевизијске таласе и носе црно-бела и шарена јаја"

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #67 on: 21.05.2011, 21:19:47 »
То много неща трябват..  :D Последния месец 4 пъти съм видял патрулка да преминава на червено.

Offline GAULOISES

• Наистина съм луд
  • КАРАТ-С
    • ICQ Messenger - 496092550
    • View Profile

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
« Reply #69 on: 30.10.2014, 23:31:27 »
Спрете си просташките мнения !