Транспортът в другите градове > Пловдив

Тролейбуси

(1/242) > >>

lud_pi4:
Явно не са са успяли да ги оправят,защо тогава ги карат към Тракия??? :D :D :P :D :D

troley_ lover:

--- Quote from: lud_pi4 on 23.10.2009, 21:13:25 ---Явно не са са успяли да ги оправят,защо тогава ги карат към Тракия??? :D :D :P :D :D

--- End quote ---
Само някои са закарани, а другите остават, за да им се оправят счупените неща.

Beer:
Така е,като гледа да спеси пари от къде ли не.Ако си беше написал договора за покупка/застраховка както трябва,можеше тези разходи да се покрият от жп компанията/застрахователя.Те застраховани ли са изобщо?

kotseto1001:
О, значи вече белгисйките тролеи са в оборот по улиците? това мн ме учуди! а това пък ме взриви....от смях:"ако сте бъркали буркан с компот може да си представите как изглеждаха вътре хората".
"Те застраховани ли са изобщо? " кой знае....застраховката сигурно ще е някой от тях да стане веднага донор....

lud_pi4:

--- Quote from: troley_ lover on 23.10.2009, 22:12:59 ---Само някои са закарани, а другите остават, за да им се оправят счупените неща.

--- End quote ---

Счупването на макара и не работенето на дизелов двигател,не мисля,че е оправен,да не говорим,че на външен вид е мясал на ковчег на колела. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version