Транспортът по света и у нас > Транспортът по света
Автобуси Мерцедес
difian:
Вижте какво открих с малко закъснение(статията е от началото на ноември):http://www.stadtbus2.de/nachrichten/n_fh_0611.htm.На базата на Цитаро,но с двигатели Евро3 и 4,а не 5.От средата на 07 пускат единичния,а в края на годината и съчленен.Другите технически харектеристики си ги четете сами.А и аз нямам чак толкова дълбоки познания в техн.немски,но общо взето се схваща-електроника,врати,дизайн,двигатели.По надолу има и за новото Интуро(армията има един,HAS,Хебросбус-турския Интегро).Общо взето всичко е сходно с Цитарото, така че надявайте се, и дизайнът е сходен...
maniak:
май вече бяхме коментирали за новото конекто. като цяло ми се струва обаче, че МВ са го пуснали това чудо само за да има нещо, иначе дизайнът е познат от старото цитаро. а за джбните - нямам думи
borosport:
Аз ще давам за съчленен.Навозих се на соло аетобусчета
Обаче май не е нископодов.
difian:
--- Quote from: maniak ---май вече бяхме коментирали за новото конекто. като цяло ми се струва обаче, че МВ са го пуснали това чудо само за да има нещо, иначе дизайнът е познат от старото цитаро. а за джбните - нямам думи
--- End quote ---
Прекарах преди няколко дни една безсънна нощ и прегледах всички теми, при които ме е нямало, но може към 6 часа и да съм пропуснал нещо.
Иначе не само дизайнът е като при старото Цитаро.Интересно ми е какво са измислили и за отзад.
Не знам дали сте погледнали и статията за новия Интуро(междуградският и за къси разстояния автобус,който въпреки това от HAS си използват и между София и Истанбул)след тази за Конектото.Той пък взаимства доста от Интегрото.Предните фарофе на новото Интегро пък са вариация на тези от старото Травего.
Обаче май не е нископодов.[/quote]
И двата варианта ще са 100% нископодви-всичко идва от Цитарото.
bgpower:
Красавец си е!Няма две мнения. АЗ бих бил доволен ако в София видим Цитаро - другото, когато вече не рушат хората в СКГТ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version