Транспортът по света и у нас > Транспортът по света
Икарусите по света
TheBulgarianRail:
За София ни трябват точно такива Икаруси, които показа в поста си Трамвай 17.:) Проблемът е, че са скъпи, а на София ще ни пробутат китайски автобуси на изгодна цена преди да съберем пари за нещо качествено... :hammer:
Ivo:
Хич не е подходящ за нас според мен. С нашата инфрастуктура ще е много неудобен за работа, няма ма чак такъв пътникопоток. И с нашите баири как го виждаш това нещо с двигател 190 коня и такова тегло? За равното в Унгария става, но за нашите баири не. Нямаме пътникопоток чак за такъв автобус.
То като цяло тези двойносъчленени автобуси са екзотика. Аз от пътуванията ми в вропа само в Хамбург съм виждал такива, Ван Хоол. Те са нещо като заместител на трамвая, викат им "сиромашки трамваи" за там където не могат да си позволят трамваи. В Хамбург примерно няма трамваи, и няма с какво да се поемат такива големи пътникопотоци.
Иначе двойносъчленени мисля че има и в Аахен в Холандия, но като цяло само на равнинни места и където има автономни бус-ленти.
bagercho:
Защо смяташ, че точно такива Икаруси ни трябват, а не Мерцедес или Ман? Тези нови Икаруси са твърде бутиково производство за местния им пазар и нямат амбиции да ги изнасят, а ги произвеждат по-скоро от сантиментални подбуди ;)
TheBulgarianRail:
--- Quote from: Ivo on 15.04.2018, 21:20:29 ---Хич не е подходящ за нас според мен. С нашата инфрастуктура ще е много неудобен за работа, няма ма чак такъв пътникопоток. И с нашите баири как го виждаш това нещо с двигател 190 коня и такова тегло? За равното в Унгария става, но за нашите баири не. Нямаме пътникопоток чак за такъв автобус.
--- End quote ---
Съгласявам се, но мисля, че са подходящи като за час пик по Цар Борис III, когато трамваите не работят. Това е едно от малкото предимства. Това обаче ме навежда на мисълта - защо ни е да купуваме по - дълги автобуси само, за да се движат по подобни временни маршрути и просто да висят в гаражите?
Съгласявам се, че за места като Драгалевци няма да са рентабилни. За там може да се пуснат електробуси, пример за това е тролейбусната линия в Сан Франциско, за която мисля, че се говореше в някоя друга тема. Ще е по - полезно и за природата.
--- Quote from: bagercho on 15.04.2018, 21:20:57 ---Защо смяташ, че точно такива Икаруси ни трябват, а не Мерцедес или Ман? Тези нови Икаруси са твърде бутиково производство за местния им пазар и нямат амбиции да ги изнасят, а ги произвеждат по-скоро от сантиментални подбуди ;)
--- End quote ---
Нужни са ни и Мерцедеси, както и МАН-ове. Можеше да имаме и Икаруси, които да се движат по линии без много баири, просто за разнообразие и защото според мен ще са удобни за пътниците. Иначе щом Унгария нямат намерение да ги продават извън държавата - ОК.
wiNt:
Да си купуваме автобуси, за да има разнообразие? :eek:
Бутикови е много слабо изказване - даже не можах техническа характеристика да намеря. Ако е 190 коня за 12 метра автобус, това ще е в пъти по-тромаво от всичко на което сме свикнали. Автобусите в София гонят 300 коня, доста са и отгоре. И какво му е "точно за нас" - каквото и ново да е дошло, освен МАН и Мерцедес е било пълен боклук, защо това да е по-различно?
// предположих че говорим за новите модели, качени по-горе.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version