Много хора изразиха притеснение, че могат да настъпят радикални промени в този раздел с избора на нов модератор. Затова искам да се обърна към всички с предложения и притеснения. Първо и най-важно е, че няма да променям сегашната форма на конкурса или на темите в раздела. Единственото, което мога да направя е да поддържам динамична статистика на събраните харесвания по снимките и чрез тази статистика да се задава граница. Искам да отбележа, че ще държа тази статистика публична. Забелязах, че много хора се притесняват да публикуват в раздела заради лошо качество на снимките си, липса на опит или други причини, затова ще се постарая да вкарам малко "живец" в темата "с какво и как снимате". Всъщност това ще е и част от плана ми за допълнително популяризиране на раздела, защото на мен ми е най-мъчно, че в него активно участват една шепа потребители. Основната ми цел е да популяризирам този раздел в другите теми ( това отново подчертавам, че трябва да се съгласува с възможностите на форума), защото знам, че много хора имат какво да изразят със своите снимки, но се притесняват от качеството им. И третото, може би експериментално за драгите съфорумници, но важно за мен е темата за мнението на потребителя, но не тя да бъде само оплакване, а истинска тема за обратна връзка с предложения и обсъждания в помощ на потребителя, но и в помощ на модератора.
Благодаря Ви за вниманието!