Всички стари гръцки междуградски автобуси на КТЕЛ - кремаво-зелени, както и тези за крайградска зона - различни в отделните райони, имаха тази жълта лампа, не знам за какво е.
Сега обърнах внимание, че външните огледала са от Икарус или от Чавдар В13/14-20 (едни и същи). Едно време на село, като бях 9-10 годишен, почнаха да изчезват от рейсовете точно такива огледала, по време на престоя - там е крайна спирка. Веднъж един приятел ми даде да покарам колелото му - имаше монтирано на кормилото същото огледало. Видя ме селският милиционер и.....Павле, я ела тука, откъде взе това огледало? - Чичо Ильо, колелото не е мое, на Виктор е.... - Айде веднага с мене, отиваме при Виктор! Отидохме.... - Викторе, откъде взе това огледало? - Така, онака, чичо Ильо, твоят Филип ми го даде (синът на милиционера). - Значи ясно кой крадял огледалата от рейсовете - процеди през зъби милиционерът.......Сетне Филип поне две седмици не го видяхме вънка, а когато все пак се появи най-накрая, гъзът му беше син. Баща му намерил на тавана у тях поне двайсетина такива огледала....