3592 е паркиран до сервиза, чака за предно стъкло, взели са това на 3283.
С нова боя и челно стъкло, 3592 се връща днес на 213/6. Да видим дали ще изкара 
И аз го видях вчера, та чак се стреснах.

Дано го движат още малко, макар и да е сигурен брак при следващата поръчка.
Наскоро ми се случи да пътувам сутринта с няколко от тези - 3311, 3315, 3316, 3320...
Общото ми впечатление е, че на Малашевци са по-здрави или по-точно по-малко разпадащи се...
3320 е студен

Тия радиатори си бръмчат, но не духат топло... Отдавна са си за ремонт или смяна.
Този модел много го харесвах преди 15-тина години.
Помня, когато на фона на O305G беше направо лукс (под 10 г. възраст) и бяха титуляри на 280, а на 94 се срещаха по-рядко, там основно се движеха СГ262.
Тогава O305G и Heuliez бяха титуляри навсякъде другаде. Единствените по-добри автобуси бяха съчленените на Карат-С по 204, преди да дойдат МАН-овете.
В Дружба ги нямаше още, та се движеха основно по 11, 83 и много рядко по 102. Почти никога по 111, там съчленени изобщо нямаше, за разлика от сега.
Сега са смляни от каране и са пародия на себе си.

И се надявам да не се похарчат безумни пари за ремонти. След 22 години е редно да излязат в заслужена пенсия, когато пристигнат следващите автобуси.
Високи, неудобни (макар и 4-врати) и доста съсипани.
3312 е единственият видимо по-гледан, по-стегнат и поддържан, но си личи, че и той е бил много каран.
3313 наскоро го засякох без реклама, но не си спомням линията. Бил е на 88, 305 или 413 и май предимно тези движи. На 213 не го засичам, веднъж на високосна и не съм пътувал с него сигурно от около година.
3310 днес го загледах: отвън уплътнението на прозорците над калниците е укрепвано допълнително, а на задното стъкло е изплескан бая силикон и е така от много време.
За разлика от почти всички от модела, не е бил спиран трайно за нещо сериозно. Единствено през 2022ра имаше такъв момент, който бях отразил в темата.
Спокойно, по добре от половината МАНове дето отлежават в сервиза, или ги дърпа всекидневно някой авариен.
Този коментар няма как да се вземе насериозно

Конекто Г са шумни, високи, неудобни, с много проблеми, разпадат се и не отговарят на европейските критерии и са следващите, които ще си отидат при нова поръчка на съчленени автобуси.