Други видове транспорт > Железопътен транспорт

Въпроси & Отговори

<< < (532/534) > >>

Chezare:
В крайна сметка седалките на Алстомите ще стават ли за дълги разстояния или не?

Spas237:
Не, влаковете не са предвидени за дълги разстояния като София - Варна, но ще се пускат на някои бързи влакове със среднодълги маршрути като София - Пловдив и може би София - Свилеград, като към Свиленград ще се скъси пътуването, защото ще се движат с до 160 км/ч.
За морето си остават немските вагони.

Dragon:
Аз не бих бил толкова сигурен, че няма да ги пускат.

Ivo:
От това което видях в Румъния седалките сами по себе си са удобни, имат подлакътници и даже масички на всяка, но са нагъчкани на малки отстояния. Иначе не останах с впечатлението да са неудобни, но не стават и за много дълго пътуване защото мястото за краката е много малко. Иначе при возене са супер тихи, даже при 160 км час нищо не се усеща и чува.

Друго което не ми харесва е че някои седалки са забити до колонка или в ниското зад други и ако ти се падне там нищо не се вижда навън. Като цяло според мен класическите вагони са по комфортни и подходящи за дълги пътувания.

В Румъния вече ги пускат и Букурещ Норд- Турну Северин, което е 6 часа път
 Аз като бях там бяха само Букурещ - Брашов и Букурещ - Констанца около 2 часа пътуване. Като цяло от това което чух е че там си ги харесват много, но за дълго пътуване също си предпочитат вагоните.

Dafila:
Някой знае ли защо на Подуяне държат влаковете по поне 5 Мин след разминаване? Онзи ден пътувах с 30122 и пристигна на Подуяне на 2(действащ) коловоз и 8613 дойде на 1(действащ) коловоз. След като пуснаха 8613 седяхме 5 минути и тогава тръгна 30122. Единствената причина, за която се сещам, е че стрелките са ръчни. Ако някой знае нещо, моля да сподели. Също така след някакъв инцидент по Перник разпр. - Разменна беше станал и все още ПВ са с до Разменна. Дали имате информация какво е станало, кога ще се възобнови движението и дали товарните вече вървят по Батановци-Разменна? Благодаря предварително!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version