Author Topic: Градският транспорт на видеозапис  (Read 169442 times)

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Видео от София, месец юли 2005. Нямам идея дали е споделяно, не можах да намеря с търсачката.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • пендел
    • View Profile
По повод годишнината на форума, както и като извинение за калпавата снимка на тролейбус 2693, представям първият ГТ компилационен клип за 2020-та година. Времената бяха такива, че беше доста силен старт на снимачната година, но бързо ми се "секнаха" кадрите, заради дошлата Ковид пандемия...Със сигурност кадрите от този клип ще ви върнат спомени отпреди 4-5 години. В това число, очаквайте да видите спомени от 2018-та, малко кадри от Истанбул, чисто новите Хайгер машини, детайлно снимане на трамваи Дюваг, както и таймлапс от ТБ8 :D :D :D. Имам още няколко клипа да споделя от "архива" и после ще кача чисто новия кратък филм от 2024-та!!! Той ще е официално качен в канала (не само в "unlisted"), а след него съм подготвил и друга изненада! Приятно гледане и ако имате въпроси драскайте на лично!

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • пендел
    • View Profile
Обещанието - СПАЗЕНО! Представям чисто новата компилация от 2023/2024-та година! Тук, може да се насладите на автобуси, тролеи, трамваи и метро-влакове, които заснех през последните 13-14 месеца :D Ако ви кефи контета на канала, абонирайте се за още много такива видеа.

Offline 01Milen09

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Пътуване с 3408 от Кв. Княжево до Кв. Овча купел
i=cZI3QskjtuDkIqrP
Любим тм-933
Любима линия: 11 Илиянци-Княжево
Депо "Банишора"

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • пендел
    • View Profile
Дойде вторият месец на годината и с това идва и вторият клип от 2020-та година! Този клип снимах по време на най-тегавите месеци на пандемията, когато всичко беше затворено и излизането беше задължително с маски. Спомням си, че даже с Ники 1515 тогава коментирахме как хобито ни беше малко трудно...Ники 1515, чувствай се поздравен! Симов, на теб също ти благодаря, че ми даде да ползвам твои снимки; те повече преобладават в следващата трета част, но и тук има. Очаквайте да видите сблъсък между Просити и Конекто Г, заградени предни врати, както и обстоен обзор на возията на 1206. Хайде, приятно гледане и очаквайте още много интересни видеа! Дайте идеи на лично за бъдещи проекти :rolleyes:

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • пендел
    • View Profile
Спомен от 2019-та: Икарус по 9-ка

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • пендел
    • View Profile
Знам, че има хора, които са фенове на БМЦ Белде 220-СЛФ. Почувствайте се поздравени с тази компилация на потегляния. Можете да чуете характерния ZF Ecomat вой 8)
i=bJ-et7iqPNFKWoYJ

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • пендел
    • View Profile
Този месец Ви очаква поредния специален клип! Няма да е компилационно видео, а компилация на звуци. Първата такава серия обхваща тролейбусния подвижен състав на град София. Вижте и чуйте подбрани мигове от возията на Ikarus 280T, Skoda 26 Tr Solaris и Skoda 27 Tr Solaris (3-та и 4-та генерация). Благодаря на В. Симов за няколко уникални тролейбусни кадри.