Михайло срам ме е от теб, че аз трябва да ти обяснявам какви са ти правата като модератор.
1. Предупреждението, което ми беше отправил най-напред още при поста с над 40 снимки на тролеи, който веднага редактирах, макар въобще да не ми се искаше предвид начина на предупреждението ти беше провокативно:
Директно ти казвам - редактирай си мнението в снимки Тролеи, като редуцираш снимките до 4 максимум, или ще бъде изтрит поста и ще бъдеш наказан. Помолил съм те да не пълниш темите със еднакви снимки. 
2. Какво трябва да се разбира под това, че доста потребители са ти "казали", че качвам прекалено много и прекалено еднообразни снимки, когато единствената регламентирана форма за изразяване на недоволство или несъгласие с дадено мнение е рапорта?
3. Намирам повторната ти забележка вече в темата за още по-провокативна и предизвикваща по-скоро да не се съглася с нея:
Фантомас както винаги перфектен! Репортажът на Радоцвет също е много добър! Към Агента - не гледай, че Фантомас пуска по 4-5 снимки, той не го прави всеки ден. Първо, от неговите 4 снимки няма две еднакви, второ, пуска най-много веднъж седмично, трето, не са 15, а са 4. Когато пускаш снимки, в която и да е било тема, въздържай се от еднакви снимки. Ето, сега мога да ти кажа, че снимката на 2051 е специална единствено с това, че е точно копие на снимката на 2040. Също така снимката на 2021 е изключително специална - точно копие на снимката на 2030! Отбирай най-най-най-най-хубавите снимки, от всичко, което снимаш избирай по една на ден максимум! И не пускай всеки ден снимки от "клубните маратони", или поне не тук, в този форум. Отегчаваш всички (освен Емо)... Извинявай за резкия тон, но все пак някой трябва да се осмели и да ти го каже! 
Каква точно е причината да намесваш Емо? Какво ти е направил той и с какво заслужава това отношение и всъщност защо въобще трябва да го споменеш тук? Оставям настрана цялостния ти тон и съпоставката с Фантомас, което отвсякъде крещи цензура, защото форума е за всички, а не за Фантомас или колектив "избрани" потребители. На мен ми става неудобно да вкарвам в спора Фантомас, който е един от потребителите, които най-много харесвам, макар да не съм започнал първи. Трябва сериозно да се замислиш накъде да продължиш, защото това гарантирам ти не е начина.
Ето как звучи едно коректно и аргументирано предупреждение отправено ми от Драгон на 12-ти юни миналата година:
В последно време има доста доклади за твоите постове (около 50% от всички) - критикуваш всичко и обиждаш, което не се връзва с идеите на форума. Трябва да смекчиш тона и да се въздържаш от критики, където нямаш да кажеш нещо градивно.
И честно да ти кажа оттогава мисля по още един път, когато пиша.