Изберете най-достойната Снимка на месеца!
опитах, но нещо не става, като ги кача и дам линка тук, нищо не се вижда, затова предпочитам така, поне знам, че ще се видят...пробвах във 2 или 3 сайта, все същото, не се виждат...пък и няма смисъл да се изнервям, че не става и затова си предпочитам така, надявам се не е проблем... п.с. СКОРО ЩЕ ВИ ЗАЛЕЯ СЪС СНИМКИ НА МАНОВЕТЕ...ЩЕ ПОЧНА МАЛКО И ТЯХ ДА СНИМАМ, СЕГА СТРАСТ МИ Е 1806, ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГО НАПРАВЯТ... ДНЕС БЕШЕ ОБЛЕПЕН В СИНЬО И ТАЗИ ВЕЧЕР ТРЯБВА ДА ГО РИСУВАТ... АКО ДОЙДАТ ДНЕС ДЕ... КЪМ 12 И 30 ЩЕЛИ ДА СА В ГАРАЖА... едит - ще ги ресайзвам и намалявам, към долното мнение отговор
На 2608 номерът отгоре е перфектен и смятам, че е редно да се въведе като образец при всички икаруси.
Той се набива на очи и вместо хората да гледат кой номер е тролея, ще гледат огромните цифри 2608...
Quote from: tiristor on 23.03.2009, 21:17:02Той се набива на очи и вместо хората да гледат кой номер е тролея, ще гледат огромните цифри 2608... Ами така хората няма да се чудят кой е номерът му. Според мен е добре направен, особено за старите хора, които са с очила на диоптри, примерно и не му виждат номера.
Quote from: emo on 23.03.2009, 12:35:58На 2608 номерът отгоре е перфектен и смятам, че е редно да се въведе като образец при всички икаруси.Той се набива на очи и вместо хората да гледат кой номер е тролея, ще гледат огромните цифри 2608...
Ето малко снимки от днес, част 2