Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - stankos

Pages: [1] 2 3 ... 178
1
...кога пък някой ви е оставил на спирка?

Мен и случаят съм описвал нееднократно тук!

2
Е 73 ще минава покрай Токуда.

3
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« on: 16.07.2022, 15:44:15 »
Не разбрах имаше ли въобще тестове на съчленения?

4
За да се предложи тази промяна за Е73 явно няма изгледи скоро да се включи захранване за зарядната станция в Гоце Делчев. Тази размяна на 60 и 73 по Боряна ми харесва. Според мен по добре е 73 да минава по Стефан Тошев до Гоце Делчев вместо по България! Така все пак се възстановява връзката с Красно село и се избягва голямото задръстване на Каблешков.

5
Може да нямат персонал. И един като излезе отпуска например и няма кой да дойде. Навсякъде по фирмите е така, и с обезлюдяването и намаляване на населението в трудоспособна възраст ще става така навсякъде.

Айде стига глупости! Последните курсове трябва да се изпълняват на 100% и не преди време ! Не е толкова трудно да си разпределиш наличния персонал да ги покрие. Много неприятна ситуация, в която съм изпадал лично и споделил тук, заради един нещастник решил да си се вози сам по маршрута.

6
Отново някакви тънки сметки от страна на СО/ЦГМ да не би да се минат, а не как да привлекат повече клиенти!  :angry:

Пак ще попитам: Традиционното българско семейство се състои от един родител и дете ли ? Защо семейния пакет не е от две персонализирани карти + ученическа на цена примерно от 100 лева?  :neznam:

7
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 16.06.2022, 10:28:40 »
Явно си късопаметен щом не помниш Агентите на Короната

П.П !

 - Ало, Сахалин?
- Тук Сахалин.
- Как сте? Какво правите?
- Гласуваме...
- За какво гласувате?
- Референдум. Ще се присъединяваме към Япония.
- И как се разделиха гласовете?
- Никак не са се разделили. Всички сме единодушни. Присъединяваме се.
- А против има ли?
- Има. Японците. Ама вече е късно. Присъединихме се.

8
Не разбирам това някакъв проблем ли е?

9
https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/routeChanges/2132

До колкото разбирам 59 в посока Мърчаево ще върти през колелото в Княжево.

10
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« on: 15.06.2022, 09:46:37 »
Четейки последните две мнения направо се размечтах да пуснат Е173 със 1701,1702,1703 и 1704....  :crazy:

11
Интересно дали не предвиждат 11 вместо на Славия да върти на Бъкстон ? 4,5 и 11 на Бъкстон ще е много натоварено и ми се струва неразумно.

12
... им пиши от същия мейл на webportal@sofiatraffic.bg с номера на картата и ги помоли да я свържат. ...

Благодаря ,ще им пиша, а картата е от новите.

П.П. Направих точно така и свършиха тази работа в рамките на час и нещо! Благодаря още веднъж !

13
Може ли съществуваща карта да се приобщи и зарежда онлайн ? Иска ми да подам заявление за издаване на нова !

14
Според мен не трябва да се дават пари от държавата за градския транспорт на София докато не се избере обществен съвет за контрол на приходите и разходите на ЦГМ, да се обединят общинските транспортни оператори в един и ненужната администрация да се махне и не на последно място цената за паркиране в синя и зелена зона да се повиши с 50 %.

15
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 11.05.2022, 07:55:47 »
За да има справедливост в конкуренцията между шосейни и железопътни превозвачи инфраструктурната такса на брутотон/километър трябва да е равна! В противен случай ще имаме нелоялна конкуренция.

16
2825 на 9 с пътници профуча бясно по Васил Левски към СУ

Толкова бясно, че успя да преброиш пътниците вътре ?  :crazy:

17
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 05.05.2022, 15:34:43 »
..., кланяйки се на запада, ...

Ние СМЕ запада,ние СМЕ член на Клуба на знай-богатите и развити държави на света, ние СМЕ НАТО и горките руснаци могат само да ни завиждат и мечтаят да са на наше място! Справка кокошкарските изпълнения в Украйна! Почти всички културни и научни успехи на Русия са дело на чужденци като дори Пушкин е с африкански произход !

18
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 05.05.2022, 08:31:51 »
Русия е помогнала за освобождаването на България след пет века Турско робство, руснаците ...

Русия се е намесила едва след Априлското възстание , с което сме доказали, че не е далеч времето, когато сами ще се освободим. Самите руски войници са били в потрес и са се чудили от какво всъщност ни освобождават като са гледали състоянието на българското население в Османската империя. Живот много по-добър от техния като крепостни селяни. Дори Левски е казал, че тоз, който ни освободи той ще ни и пороби като с тези си думи е предизвикал гнева на граф Игнатиев и съответните му действия. По назад в темата съм пуснал линкове и към написаното от други възрожденци като Георги Сава Раковски и Захари Стоянов, ама няма кой да чете, а се вярва на измислени и фалшифицирани учебници като тези в РСМ.


П.П. В Графа утре ще има демонстрация на авиотехника и се чудя дали да ходя. Ще летят 29-ките, Су-тата от Безмер...,абе нищо ново, но, ако се включат нидерландците с 35-иците ще си заслужава разкарването !

19
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 04.05.2022, 13:23:27 »
Късно е либе за китка. Беше време да се отървем от 29-ките и да се спазарим за втора употреба еФ-ки за да свикват пилотите, а сега като им изтече ресурса ще кичим селските мегдани с тях ! Същото и със С-300, които също са в състояние на будна кома и не им остава много живот. Въпреки лизането на путинския гъз от страна на русофилите същия им го заби квадратен отзад със спирането на газа, ала ги предупредих, че мрази продажниците !

20
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 24.04.2022, 00:59:59 »
Само не разбрах Кире ще връща кешовицата у Киев или ще моли за споразумение и погасяването на вноски !  :taunt:

Само да не се чудите след тая излагация защо целио свет се отнасят с нас като с курва...само путинофилите няма да засегне, щото са се изпокрили кой в Германия, кой в Чехия, кой в друга прогнила западна държава. Дори другарката Поптодорова срам я хванало вече : https://frognews.bg/inteviu/elena-poptodorova-pred-frog-trudno-moga-predstavia-unizitelno-obrecheno-sastoianie-balgariia.html

Джуджето продължава да плаши всичко наред . https://pan.bg/view_article-49-554268-putin-besnee-veche-plashi-i-islandiya-zashtoto-podkrepyala-ukrajna.html

Исландците с по-големи топки от наще..., а забравих, че курвите топки нямат !

Pages: [1] 2 3 ... 178