Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rado84

Pages: [1] 2 3 ... 7
1
Изтрити теми / Re: ГОВОРИЛНЯ.
« on: 18.06.2022, 04:28:40 »
Поредният форум, където ако мнението ти не съвпада с това на админа, получаваш предупреждения... Обаче ако е да се псува по пешеходците, е първа писта. Още един умствен недорасляк, който се видял с виртуална власт и решил, че е хванал Ицо Пирона за шлифера! Умрѐла работа си, админе! Предупреждението обаче няма да ми промени мнението изобщо!

Не знам какъв олигофрен с 15 IQ трябва да си, за да видиш, че кола е спряла на пешеходна пътека и да я нацепиш отзад без даже да спреш на спирката, която е 4-5 метра преди това! Предимство или не, този, който е извършил нацепването отзад е виновен, така че ако не друго, поне от КАТ няма да му се размине! А в нормална държава този олигофрен щеше да бъде вкаран в лудница да го лекуват, но у нас ще се размине само с глобите от КАТ и може би от центъра за адска дебилност заради щетите. И така до следващия път, когато прегази някого, защото както знаем в адския транспорт се наемат всякакви престъпници. Преди години имаше един ватман по линия 3 с няколко излежани присъди за педофилия и те пак си го наемаха на работа като излезе от затвора, да не говорим за оня батман, дето затри колегите си преди години, така че кой знае още колко престъпници ни возят и отделно дебнат на релсите, докато пресичаме, ама недораслият админ не дава и една лоша дума да се каже за тези "ценни" кадри...

2
Когато батманът е дебил...


4
Автобуси / Re: Военни возила
« on: 24.04.2022, 15:28:41 »
Преди да цъкна на темата очаквах да видя красавци като този долу, а то било за автобуси...  :rolleyes: 


5
Еми като са олигофрени и не гледат къде ходят/карат, да се оправят. На мен що никога не ми се е случвало? Щото гледам къде вървя и по какво ходя. А повечето пешеходци са като овце - само вървят нанякъде безцелно и ник'ва мисловна дейност. По "Женския пазар" са най-често такива овце, но и извън него ги виждам доста такива. Преди няколко дни една такава мъжка овца с телефон на ухото за малко да бъде прегазена от трамвай 22 точно на завоя при "Женски пазар".  :laugh: 

6
Не знам какъв капацитет кара 1925 тази вечер, но за един курс по почти най-късата линия на Земляне успя да направи 5 не особено приемливи за шофьор, превозващ пътници неща. Първо на Бъкстон не спря на спирката, въпреки че имаше едно момиче на третата врата. Дотук добре, тя си говореше с приятелка и не се подразбираше, че ще слиза, а шофьорът очевидно бързаше. На Нишава обаче затисна възрастна жена, която слизаше по-бавно и се развика кога намерила тя да слиза. На Хиподрума същата история, един човек стана малко преди светофара и шофьорът естествено пак не забеляза, като компенсация спря след спирката баш до оградата. След спирката на Гешов очевидно навакса и почна едно влачене с около 10 км в час, което продължи чак до Възраждане. И точно когато реших, че този шофьор повече няма с какво да ме изненада, на спирката на мола стоя около минута без да отвори вратите при положение, че имаше дете, което искаше да се качи и почука на вратата. Когато станах, за да му кажа да отвори, той потегли и ме погледна в огледалото, пушейки си цигарата.  :fan:

Този май отдавна не е ял бой и се е помислил за недосегаем.

7
Изтрити теми / Re: Поздрави
« on: 24.04.2022, 03:00:25 »8
До последните няколко десети от секундата нито автобусът е видим от колата, нито обратното.

И така да е, това не е оправдание да се прави на герой и да прави такива маневри. На мястото на шофьора на рейса нямаше даже и да набивам спирачки - лайното да не е минавало оттам без да се оглежда. Този инцидент е поредното доказателство за нещо, за което отдавна имах лични наблюдения - че на собствениците на БМВ им липсва IQ.

9
Подушвам че готик отново е на мода. Онзи ден покрай мен профуча кола от която се носеше Evanescence. Преди около половин година на едно друго място някой е слушал Evanescence.
За съществуването на тези изобщо бях забравил!  :D  Откакто "открих" комбинацията black-viking metal, се влюбих в нея и почти зае*ах останалите жанрове. То аз и преди си слушах и блек, и вайкинг метъл, но комбинация от двете не бях чувал, докато не попаднах на Thyrfing и по-точно на техния албум "De ödeslösa". То и в по-ранните им албуми има такива песни, като например долната, ама "Одеслоса" си е изцяло блек-вайкинг. :)


10
Който не може да гледа докато кара, ще си гледа смачканите ламарини и след това празния портфейл. Дори и с това изпълнение на забранен ляв завой автобусът не е невидим, за да му се постави на пътя толкова глупашки. Обикновено така стават тежките произшествия с мотори изпреварващи колоната и засечени от някой изпълняващ ляв или обратен завой, но автобусът се вижда отдалеч.
Такива олигофрени си мислят, че правилата не важат за тях и за тях е голяма гордост да ги нарушават. На такива олигофрени книжка не трябва да се дава, ама...

11
7171 на 86 с правилно написани лепенки за климатика.   :D Не е ясно дали са ги сменяли с нови, макар че самите лепенки изглеждаха нови.

12
Разни / Re: ГОВОРИЛНЯ.
« on: 13.03.2022, 10:24:58 »
Струва си да отделите няколко минути, една интересна тема за размисъл: Изродени непълнолетни и социална поквара - https://conservative.bg/izrodeni-nepalnoletni-i-socialna-pokvara/

Аз за такива олигофренчета направих това меме:


13
Най-красивата жена на планетата в близките 10 години няма да я махна от десктопа.  :D  Превозни средства отдавна не слагам, макар че имам доста такива.

14
Безмислено е да се пускат допълнителни коли по 111 - само ще се засили пакетното придвижване. За 73 принципно може би 1-2 допълнителни коли имат смисъл, но трябва да се решат проблемите със задръстванията и светофарите. :rolleyes:
Аз за 73 говорех. 111 си е редовен и няма нужда от повече.

15
Еми да му пуснат повече коли, тогава.

А това е за категория WTF:
https://i.imgur.com/usBQdJy.jpg

16
Един малко тъп въпрос, на който не мога да намеря отговор: къде по дяволите съхраняват влаковете за метрото? Из София има трамвайни, автобусни и тролейбусни депа и повечето ги знаем всички. Обаче така и не видях някъде да има метро депо. А то ще да е бая голямо, предвид дължината само на един влак...

17
А това какъв модел е? Изглеждат като фейслифтинг преработка на влаковете от тази тема и салонно определено кефят повече от оригиналните (в първия пост на темата), в които зимата е страшен веялник и разболяват пътниците.  :laugh: 


18
От изброените в анкетата ми харесва Ж. Кюри. Лесно се влиза и излиза от нея, стълбите за излизане са близо, като слезеш от влака и не е безкрайно дълга като Сердика. А също така и на влизане не се налага да ходиш по 20 км пеша, за да стигнеш до влака, какъвто е случаят на станцията на Орлов мост.  :laugh: 

19
На всички нови БМЦ-та имаме "кондиционер" като надпис, винаги ме е дразнело, но турците така са го превели.

BMC-то турска марка ли е?  :blink: 

20
111 виси в няколко задръствания и често се придвижва пакетно по Вуцов.  :rolleyes:
Точно затова казах, че беше учудващо редовен.

Pages: [1] 2 3 ... 7