Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - V.Peichev

Pages: [1] 2 3
1
Въздуховоз 3 е подходящ за единични тролейбуси, 5 ще има нужда от поне 2 допълнителни коли за нормално обслужване с такива. :rolleyes:

2
В Дружба няма подходящи линии за тях.  :rolleyes:

3
Междуградските автобуси могат да спират само на съгласувани с общината спирки - подават се документи, плаща се малка такса и евентуално се открива спирка. Всяко спиране извън тях е нарушение.  Предполагам, че не е много трудно да се съгласува спирка край Експо Център - няма да пречи особено на сравнително редките крайградски автобуси. От друга страна спирането на междуградски автобуси на натоварените градски спирки Плиска и Св. Анна сериозно затруднява градския транспорт и не би трябвало да е разрешено. :rolleyes:

4
Не е нужен денонощен оператор - примерно Арменска Апостолическа Църква не осигурява денонощно обслужване на жалбите.  :)

5
И фльонгите могат да бъдат проблемни - да имат криви с малки радиуси и съответните забавяния на влаковете. :rolleyes:

6
Сигналът е насочен за разглеждане към компетентния служител архимандрит Исахак Похосян. За съжаление поради траура по повод кончината на Цариградския патриарх архиепископ Месроб Мутафян се натрупаха неразгледани жалби и разглеждането ще се забави. :)

7
Да потърсят съдействие от дублиращия функциите на омбудсмана без да харчи държавни пари архиерей на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. :)

8
Основнията поток на бившия ТМ3 между Подуяне и центъра се поема от редовните ТМ20 и ТМ22. Принципно беше добре да се направи нормалнорелсово трасе до Захарна Фабрика и да се пусне ТМ20, но потокът към Захарна Фабрика не е чак толкова голям - от гарата няма много пътници, тролеите и автобусите по Сливница осигуряват бързи и удобни връзки, 77 осигурява по-бързо довозване до метрото,  крайградските автобуси са изнесени на периферните метростанции Сливница и Обеля освен 42, който навлиза в Люлин. :rolleyes:

9
Топлофикация се управлява от доказани мениджъри последователи на проф. Ал. Томов и репресирания негов ученик Вальо Топлото.  :)

10
mediar да подаде жалба до архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. :)

11
Дано дойдат по-скоро за да може със състави T6A5 и T/B4D-M да се покрият всички титулярни коли и да има резерви, така антиките Дюваг ще излизат на линия само в изключителни случаи. :)

12
Трябва трамвайно трасе по ЖП технология с високи огради извън спирките и надземни пешеходни преходи на кръстовищата. Пресичане от автомобили да е възможно само на Раковски и Левски. Така трамваите ще могат спокойно да развиват доста високи скорости и да са ефективен транспорт.  :) Няма защо прошляци и навлеци да пресичат трамвайното трасе където им падне, трябва да има ред. Всеки пресякъл трасето неправомерно се премазва от трамвая и заплаща солена глоба плюс обезщетение за задръжката, което се дължи от наследниците. :) Загиналите се погребват в специален общ гроб без идентификация и разноските се събират от наследниците. :)

13
Недоволния пътник следва да сезира компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. :)

14
Всякакви жалби независимо дали срещу водачи, за отопление и т.н. следва да се подават до архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.  :)

15
T6A5 и T6B5 нямат достатъчна теглителна сила за работа с ремаркета, тъй като редукторите им са с по-малко предавателно число, което позволява по-висока максимална скорост. :rolleyes: T4D-C/M са с редуктори с по-голямо предавателно число съответно по-ниска максимална скорост и по-голяма теглителна сила и са разчетени да работят с ремаркета, въпреки това има проблеми от друго естество. :rolleyes:

16
Една от най-красивите гари е Руднична - без прозорци, с частично опадала мазилка и частично без покрив. :fan: :)

17
Изтрити теми / Re: Строежи
« on: 26.10.2016, 10:13:02 »
Новият хотел няма как да замести кино Сердика дори и да прилича външно - надали ще има специализирана стена за стенописи дело на талантливи млади зографи както и за лепене на афиши.  :( Също надали ще сипе мазилка и/или тухли и няма да има естетични заграждения. :(

18
Вероятно търси общежитието - най-луксозното в България покрива стандарт all-inclusive две звезди. :)

19
Изтрити теми / Re: ČKD Tatra T6А5 (4140-4159)
« on: 01.07.2016, 16:19:39 »
Първото му придвижване по софийски релси  :rolleyes:


20
Монтевидео е удачно име от гледна точка на по-удобно и лесно ориентиране. Иначе е хубаво да има метростанции на прославените професионалисти майстори на чашката Светослав Лучников, Александър Сталийски, Георги Димитров категорично са заслужили с успехите си в алкохолната подготовка. :) Последният е удостоен от руснаците с почетното звание "пропойца".  :)

Pages: [1] 2 3