Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - rado84

Pages: [1]
1
Някой знае ли дали Иво - един от собствениците на жълтия Икарус 260 - е регистриран във форума и с какъв никнейм? Във Фашистбук беше Ивайло Н. Понеже си изтрих профилите във Фашистбук (двойните им стандарти и ограничения ми дойдоха в повече), вече няма как да разбера ако и когато има събирания на феновете на този Икарус, а на Иво му нямам телефона, така че остава единствено да му пиша ЛС, ако е регистриран тук. Става въпрос за Иво на този Икарус:


2
Има ли вариант А5ТМ да ходи до автостанция Княжево, за удобство на пътниците, да не им се налага да се прекачват и да ползват само един билет до Княжево
Центърът за адска дебилност няма финансова изгода от пътниците, ползващи само един билет. Беше им терсене с 12-ката по "Ботев" директно до пл. "Славейков" и затова я преместиха да минава по "Мария Луиза" - за да може всички, които живеем в района на бул. "Христо Ботев" да дупчим два билета (един за 20 или 22 и един за 12-ката до "Славейков").

3
Има ли транспорт, на който не бихте се качили? Аз лично не бих се качил на няколко такива, защото обичам твърдата земя под краката си и дори само мисълта, че въпросният транспорт виси във въздуха и ако стане авария може да падне, ме ужасява. Ето няколко, на които не бих се качил, дори ако се наложи да ходя пеша с километри.
4
Разни / Доставка на трамвай
« on: 20.09.2016, 14:04:00 »
Все съм се чудил как по дяволите се доставя такова нещо като трамвай и първоначално мислех да питам тук. После обаче ми хрумна, че в YouTube може и да се намери нещо по въпроса и се оказах прав. Попаднах на едно клипче, качено от някойси conecto280, където показва всичко, което ме интересува и реших да го споделя тук - в случай, че не съм единственият, който си задава такива въпроси. :)


5
Аз знам само за 111, макар че не съм го пробвал още. Знаете ли за други линии с безплатен безжичен нет?

Pages: [1]