Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dragon

Pages: 1 ... 229 230 [231]
4601
Вариантите ти ми се струват доста по-сложни. На първия вариант затваряш и булеварда а на втория станцият а не мисля че би могла да побере толкова автобуси и също така ще им е трудно да обръщат. А това за втора линия от онкологията е адски безмислено. Не стига че поне 7! аавтобуса и единтранмвай отиват на там, пък и още една трамвайана линия с курс 15 мин да се пуска. Няма никакъв смисъл.

4602
Добре а на онкологията къде има място за автостанция която да побере толкова линии?

4603
Аз мисля че на автогарата има повече място и че е по-удобна за целта. Ако 413 се скъси до там ще се изгуби пряката връзка със сточна и централана гара която се ползва доста от студентите.

4604
Аз така и още не съм ги виждал. П кои линии ги пускат?

4605
Quote from: vesko76
Лично на мен не ми харесва тази идея.Само излишни пари дават.То на хората едва ли ще им е до гледане на реклами,които и без това виждат по хиляда пъти на ден.
А и дори и да има зяпачи,то гледането (мое мнение) ще ги разконцентрира,което ще ги направи идеална мишена за джебчиите(не се смеите,изказвам мнение)
Преполагам си бил в метрото и си виждал Метромедия, която мисля че е доста упешна. Рекламата си е доходен бизнес и ако това може да донесе приимущества като това да не вдигат цените и да могат да се поддържат по-добра автобусите не мисля че трябва да сме против. Никой не те задължава да гледаш рекламите, но по мое мнение така ти минава по-бързо времето когато пътуваш.

4606
А там от къде трябва да мине? Под земята ли, къде?

4607
Май е най-удачно да се кръщават по имената на кварталите. Тази "Въртопо" къде трябва да се намира? Нещо ми убягва тя.

4608
Ще гледаме най-новите филми още преди да са излезли по кината Ще се гледат реклами както и сега и ако има пари от това мисля че слагането им ан все повече автобуси е добра.

4609
Мисля че по някакъв начин трябва да се измисли вариант автобуси от Бистрица, Сименоеово и Драгалевци да стигат до метрото. Вариант през Хладилника не мисля че би бил удобен така че може би да се направи нещо от рода 67 да се движи от бистрица до метростанцията а 98 от Хладилника до метростанцията през драгалевци и симеоново. Но пък все ще има недовлни която и линия да се премести.

4610
Изтрити теми / recycle bin
« on: 20.01.2006, 16:49:33 »
форума няма да се следи от лица на СКГТ или поне аз не съм планирал подобно нещо. Прочети двете теми в раздела Важна информация

4611
Не знма за теб но аз почти не съм виждал да има много хора да ползват 67 в кв. Витоша. Мисля че ако той се пренасочи от метростанцията ще си върши добра работа. Преолагам че тогва доста хоращ ще сепренаосчат от 98 към 67 и могат да бъдат прехвърлрни коли от едната на другата линия. Може би дори и да им се разменят маршрутите от симеоново - 67 да ходи до железница а 98 - до симеоново. И ако автобуса по сиеоновско се пусне към метрото той ще поме и голяма част от потока по околовръстното и тогава няма да има нужда от това 68,69,70 или 123 да бъдат по-начесто.

4612
Идеи / Re: А 114
« on: 19.01.2006, 00:08:42 »
Да но в долната няма нищо. Трябва да се обикаля през семинарията.

4613
Идеи / Re: А 114
« on: 18.01.2006, 22:02:08 »
Аз пък винаги съм смятал че трябва да има автобус по Д. Цанков и бях предлагам да се пусне там първо 71 а след товаи 114 но до сега винаги отказват.

4614
Хората които ползват автобусите които сега са от дървеница са малко и автобусите са на големи интервали. Не мисля че е удачано да се удължават освен ако не се направи някоя хубава връзка с околовръстното. Да речем удачно би било да се направи от 123 един автобус на интервал до 10-15 мин. и да поема потока от околовръстното и по-точно от 111 и да го доизвозва към метрото. Но за другите мисля че е излишно. За 114 казах че е добре да се пусне той при интервал около 10 мин. Така хем ще има полза от тази линия най-после, хем ще си остане връзката на другите с гео милев. А и все пак не може към тази метростанция да бъдат пренасочвани чак толквоа много линии. 280 все пак смятам че няма да може да бъде замене с метрото, не са мнго хората които обичат да се прекачват и логически погледнатос  емтрото ще им е сигурно и по-бавно. Както казах нещата с 94 са по-различни, той обслужва и доста други софианци освен студентите и минава през големи задръствания така че вероятно биха предпочели комбинация метро+71, ако 71 се движи по Г.М. Димитров и след това по маршрута на 94. Удобно би било преместване на 67 също при метрото и от там по Г.М Димитров да излиза на симеоновското. Така съвсем ще се загуби и нуждата от това 71 да мианва по симеоновски както ти предлагаш.

4615
Идеята за автобуси от автогара юг е много добра. Съгласен съм да се напраи 71 но смята че е най-добре да се пусне по Г.М Димитров -> Симеоновско шосе и по стария маршрут или пък или пък от Г.М. димитров по маршрута на 280 ли 94. 280 и 94 няма как да бъдат заместени просто защото те се ползват главно от студенти и са пряка връзка с всички университети и факултети и ст. град. Ти би ли избрал да пътуваш с комбинация метро + 71 от СУ до ст. град или би предпочел направо с 280? Вроятно би го предпочел на мястото на 94 защоо има големи задръствания така че мисля че ще е най-добре този 71 да е по мршрута на 94. От юг може да се пусне да речем 114 и тя да прави връзката на метрото с мусагеница и цариградско а 413 ще е връзката с младост. Мисля че тези 3 линии биха удоволетворили всички, разбира се ако са на интервал да речем 10 мин.

4616
Вашето мнение / Under construction...
« on: 17.01.2006, 21:14:52 »
Форумът е в процес на разработка и настройване. Надявам се, че ще имате търпение да бъде завършен за да може да бъде и функционален.

Сега в момент на просветление успях да оправя скиновете и редактирането когато сте на български език. Ако срещнете някакви недостатъци и бъгове ще сме ви благодарни да ги споделите тук.

4617
Казвам се Калин и съм инициатора за създаването на този форум.  Надявам се идеята да е добра и този форум да бъде полезен.

Няма да казвам повече за себе си понеже предполагам доста наказани водачи искат да разберат кой съм

4618
Правила за участниците във форума

1 . Писането на теми и мнения става само в съответните раздели. Теми и мнения, които не са в правилния раздел биват премествани от модераторите или изтривани без предупреждение. Проверявайте дали вече не съществува такава тема! Повтарящи се теми ще бъдат изтривани!
Писането на мнения става в съответните теми. Мнения, които не са свързани с темата, ще бъдат премествани и изтривани без предупреждение!
Мнения представляващи възклицания, емотикони и т.н. ще бъдат изтривани без предупреждение!
2 . Форумът е насочен към градския транспорт като цяло. Допускат се теми свързани с него и неговото развитие, теми свързани с наболели проблеми на София и други градове и с градския транспорт и икономическото и културно развитие, както и теми свързани с България - събития с национално значение. Теми неотговарящи на горепосочените изисквания ще бъдат изтривани без предупреждение. Изключение правят темите свързани с представянето на участниците, темите в раздела "Забавно", темите отнасящи се до Форума и Страницата, темата "Поздрави" и теми получили изричното съгласие на Администраторите.
3 . Всякакъв вид обиди, клевети и заплахи са абсолютно забранени.
4 . Теми, проповядващи насилие, расизъм, склонност към наркомания или към каквото и да е противозаконно деяние са абсолютно забранени!
5 . Теми и мнения с невярно съдържание се изтриват по преценка на модераторския екип. Системното публикуване на лъжлива информация води до наказания!
6 . Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Съобщения на Латиница или друга писменост ще бъдат изтривани. Допуска се използването на други писмености само за термини и други думи, нямащи аналог на Кирилица.
7 . Всякаква форма на копиране на нико-ве на участниците няма да се толерира, вторият регистриран акаунт с явно копиращ ник ще бъде изтриван от администраторите на форума.
8 . Забраняват се аватари и снимки на участниците, които са провокативни или нецензурни. Не се допускат и анимирани картинки, прекалено отвличащи вниманието на потребителите и пречещи на нормалното четене на темите.
9 . Писането на мнения само с главни букви се смята за викане. Такива мнения ще биват изтривани.
10 . Мненията следва да бъдат публикувани със стандартни шрифт, цвят, големина, дебелина и вариации на буквите. Използването на различни от стандартните се допуска само за да се наблегне на дума, израз или изречение, които действително трябва да бъдат откроени.
11 . Aко смятате че на някое мнение или тема мястото не е там където се намира в момента, ако имате оплаквания от някой потребител, използвайте бутона Report! Мнения, представляващи доклад за нередност, написани в някоя тема, ще бъдат изтривани.
12 . Писането на идентични мнения от един участник в една или няколко теми е забранено. Такива мнения ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторския екип.
13 . Забранява се посещаването на форума чрез използване на proxy сървъри. На участници, използващи такива, ще се бъде налагано наказание - изгонване.
14 . Модераторският екип запазва правото си да редактира или изтрива мнения и теми, ако сметнат съдържането им за неуместно, дори и да не са в нарушение на конкретно правило от горепосочените. Модераторският екип запазва правото си да изтрива прикачени или копирани снимки с незадоволително качество. В такива случаи участникът ще може да оспори извършеното действие с ЛС към някой от модераторския екип. Подобно мнение, написано от същия участник, след като е бил известен за причината за редакцията/триенето (ако е било основателно), води до наказание.
15 . Забранява се публикуването на материали (книги, игри и т.н.), нарушаващи авторските права и директните линкове към такива.

При нарушаване на горепосочените правила, модераторите и администратора на форума имат право да редактират (като упоменават това), да преместват и да заключват теми ми мнения, както и да вдигат нивото на предупреждение на участниците. При достигане максималното ниво на предупреждение участникът получава забрана да преглежда и пише във форума.

* Всички правила допълват и не противоречат на тези с които сте се съгласили при регистрацията във форума.
** Правилата важат за всички участници без изключения (включително и модераторите)
*** Администратора запазва право да променя правилата на форума, като своевременно уведомява за това участниците.


Всякакви забележки и запитвания по правилата можете да зададете в темата "Вашето мнение" или с Лично съобщение.

Моля, спазвайте Правилата. Те са създадени с цел защита правата на участниците, спазването на законите на Република България и поддържането на подредена и достъпна структура на форума.

Приятно прекарване във любителския форум на Градския транспорт - София!

От Администраторите.

4619
Важно!

Този форум е любителски и не е обвързан по никакъв начин със структурите на Център за Градска Мобилност (ЦГМ), Столична община (СО) или каквито и да било дружества, фирми или организации.
Единствената цел е публикуването на информация и дискутирането на теми свързани главно с Градския транспорт в София. Това не е място къдете можете да подадете жалба! Едиствено можете да публикувате таква като тема и да бъде обсъдена, но не и да получите официален отговор. За информация и помощ по какъвто и да е въпрос свързан с Градския транспорт можете да разчитате на екипа и участниците във форума.

------------------------------------------------------------------------------------

За жалби и информация можете да използвате следните кординати:

Център за Градска Мобилност:

София, бул. Кн. Мария Лузиза #84
тел./факс: 831 90 71, тел. 831 90 75
електронна поща: office@sumc.bg
официална страница: http://www.sumc.bg/bg/

Информационен център  тел. 0700 13 233
-за движението на превозните средства на столичния градски транспорт
-за графика на движение на превозните средства
-за настъпили промени на маршрутите
-за цени на превозните документи
-за работно време на абонаментните бюра и касите на територията на столицата
-за организацията на платенето паркиране в "Синя зона"
-за блокиран със скоба или принудително евакуиран автомобил

Столичен Електротранспорт ЕАД:

София, бул.Княгиня Мария Луиза №193
тел.: 931-80-85, факс: 31-61-84
електронна поща: eltrans@applet-bg.com

трамвайно депо "Банишора":

бул. Княгиня Мария Луиза №193
тел.: 31-70-93, факс: 31-61-84

трамвайно депо "Красна поляна":

бул.Никола Мушанов №149
тел.: 920-23-35

трамвайно депо "Искър":

Гара Искър ул.5003 №5
тел.: 973-23-07

тролейбусно депо "Надежда":

ул. Подп. Калитин №28
тел.: 31-81-35, факс: 32-60-87

тролейбусно депо "Искър":

ул.Безименна №7
тел.: 973-25-17

"Трансенерго и релсов път":

ул.Козлодуй №16
тел.: 931-81-19, факс: 931-41-43

СКГТ Трансремонтстрой ЕАД:

гр. София, ул.Джерман №7
тел.: 938-26-91, 938-31-86
телефакс: 936 25 38
телекс: 23538
електронна поща: skgttrs@ttm.bg
 
Изпълнителен Директор тел.:936-25-36
Главен счетоводител тел.:936-25-39

Столичен Автотранспорт ЕАД:

София 1618, ул.Житница №21
тел.: 955-90-20, факс: 955-90-20

Поделение "Земляне":

София1618, ул.Житница №21
тел.: 955-75-50, факс: 55-60-33

Поделение "Малашевци":

ул.Резбарска №11
тел.: 945-50-23, факс: 47-96-47

Поделение "Дружба":

Гара Искър ул.5003
тел.: 973-22-78, факс: 973-25-53

Транспортен оператор "ЕРИДАНТРАНС" ООД:

Гр. София, ул. Градинарска №1
Тел: 93 666 93
Факс: 93 665 13

Международен транспорт и туризъм - София ЕООД:

Централен офис:
София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 84
тел.: 02 / 983-26-65, 923-63-86 ; тел./факс: 02 / 980-74-60

Офиси:
Централна автогара
тел./факс: 02/81 33 331

електронна поща: MTT@dir.bg

Въжени линии ЕАД:

Тел. 961-21-89 и 961-20-77.

Трамкар ЕАД:

София 1618, бул. "Цар Борис ІІІ" № 126 A
Директор: 55-40-94
тел.: 55-10-38, 56-50-21
факс: 955-52-02
електронна поща: tramcar@internet-bg.net

"Метрополитен"ЕАД:

гр.София, ул."Княз Борис І" №121
електронна поща: metrosof@bgnet.bg
официална страница: http://www.metropolitan.bg

тел. 9212001, 921-20-74, 987-22-44

Маршрутни таксита:

телефон за сигнали: 930 88 94 (всеки денличен ден от 9:00 до 17:00 часа)

------------------------------------------------------------------------------------

Надяваме се да Ви бъдем полезни.

4620
За момента форума е любителски и има за цел единствено дискутиране на теми свързани с градския транспорт в София. Идеята за създаването му е свободното изразявнане без цензур който да удобрява менията Ви, така че да се получават истински дискусии.

За в бъдеще имам много идеи за развитие, но за това ще трябва време. Ако всичко потръгне добре вероятно в бъдеще ще има система за оплаквания, но нищо не мога да обещая.

Информацията която мога да Ви дам е следната:

На 02/930 88 94 гражданите могат да подадат оплаквания от маршрутните таксита в София всеки делничен ден от 9.00 часа до 17.00 часа

Pages: 1 ... 229 230 [231]