Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« Last post by я л т а on Today at 15:46:17 »
Ама въобще не е чудно !
Депутат трябва да бъде улегнал човек с много и различни възгледи, със много жизнен опит, което само по себе си представлява доста изживян живот зад гърба си. А тук, и не от сега е пълно с калинки, и повечето са кукли на конци-които някой дърпа с различни стимули-компромати от различно естество. При това положение няма как да се очакват идеални закони произведени от такива особи- те си гласуват колективно по нареждане. А кукловодите си стоят в дълбока сянка от мнооого години, поради липсата на лустрация.
2
Пловдив / Re: Общи теми и Въпроси
« Last post by KillKill on Today at 15:20:51 »
Нека не вярваме на Мекица, Трагик и Тотев24. Никоя от тези медии не позна дори къде ще е депото, като за начало. И аз в това число.  :D :D
3
Пловдив / Re: Общи теми и Въпроси
« Last post by Bulgaria111 on Today at 15:17:24 »
Относно малката Темса - видях я и днес, наистина беше на линия 9, дори имаше лепенка Автобусни превози Пловдив.
4
Пловдив / Re: Общи теми и Въпроси
« Last post by lud_pi4 on Today at 15:00:33 »
Защо да не са в този си вариант линиите, поне 103 вариант 1, за 104 ще трябва да се постараят доста. Ще бъде интересно във Вторник  особенно от съпротивата на ВМРО и БСП за създаването но те пък са 8 гласа само.

Защото цитирм марица тук.
Quote
"Идеята е дружеството да  превозва ученици и студенти по  две линии на градския транспорт с начални и крайни точки – район „Тракия“, кв. „Остромила“, район „Северен“, гара „Филипово“, новата сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“, като се минава  през централна градска част.  Александър Държиков, който преди няколко години беше зам.-кмет по транспорт, допълни,  че маршрутите  могат да се променят, тъй като Пловдив се развива много интензивно."
5
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« Last post by bdz43r on Today at 14:34:28 »
Ще сложа това тук: https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/ico-hazarta-deputat-dps-e-ohranitel-na-peevski?fbclid=IwAR3-v-IAN4zBcDO1hKiQILL3bfphwUBvICMu5RSpn5gAzVaKc32FkPnfUjU

Да си призная, имам самочувствието, че имам доста реалистична представа за политическия живот у нас, но чак за такова нещо не се бях сетил. Вероятно голяма част от професионалните "народни представители", свикнали да виреят в прецизно контролирана лабораторна среда, се чувстват крайно несигурно със стотина до скоро простосмъртни около тях.
6
Варна / Re: Подвижен състав
« Last post by The user on Today at 13:17:14 »
3397 - 9  :crazy:
7
Подновяват маркировката от Долна Диканя в посока София в момента.
8
2142 - 310
2155 - 94
1122 - 42
9
Забелязах, че по южната дъга на околовръстния път в участъка между Герман и Лозен има изградени автобусни спирки. Какъв автобус ще се движи там?
В момента явно нищо няма да се движи, пасарелките също няма да са много полезни. Но все пак се прави инфраструктура с оглед на бъдещото развитие на града и това е похвално. Все пак понякога АПИ и СО се учат от грешките си, а именно - нереализацията на пасарелки при Ботаническата градина и Царско село преди 15-тина години. Когато околовръстният път на Русе го направиха във формат 2*2 с безконфликтни пътни възли, през втората половина на 70-те, направиха спирки с джобове, навеси и подлези, някои от които не са влезли в употреба и до ден днешен.
Дано все пак се решат скоро и проблемите с пешеходното пресичане на реално проблемните към момента места по южната дъга и при Казичене-Видните.

Колкото за това, какво да се движи по СОП на изток от Младост - според мен най-доброто е  възстановяване на А112 от БПС, но не до Горубляне, а до Лозен. Може А5 да се насочи към БПС вместо към Гео Милев, но първият опит линията да се откъсне от Гео Милев се провали. Все пак е по-добре най-голямото село в България да се обслужва от още една линия, в случая - А112 (А7 с 5-6 курса дневно не се брои за обслужване на Лозен, а другото голямо софийско село - Бистрица има 3 основни линии - 69, 98 и 314).
Друг вариант е А7 с промяна на маршрута, както и на честотата ѝ.
А/Е6 си е добре покрай Баретите, няма смисъл да се тика в Горубляне при другите автобусни линии.
10
Пловдив / Re: Общи теми и Въпроси
« Last post by KillKill on Today at 10:17:22 »
Защо да не са в този си вариант линиите, поне 103 вариант 1, за 104 ще трябва да се постараят доста. Ще бъде интересно във Вторник  особенно от съпротивата на ВМРО и БСП за създаването но те пък са 8 гласа само.
Pages: [1] 2 3 ... 10