Определено. То и в тази държава си има съдебни органи, които спокойно могат да разследват. И ако има нарушения, да има съответното производство.
Щом се стигна до слагането на тези съоръжения, значи са необходими.
Аз по-наивен и по-безсмислен аргумент от този, честно, през живота си не бях чувал
Но пък, честно казано, по-удобен аргумент от този за защитаване на всяка една простотия на планетата, също не мога да измисля. Утре може и някой убиец да защитим по същия начин - "щом се е стигнало до убиването на дадения човек, значи е необходимо". Но, иначе, колко удобно се изнизнваш накрая, като пр*дня от гащи, браво - "аз тук само да си кажа мнението, че е по-добре с тях, отколкото без тях", а веднага след това "нека не разводняваме темата с нашите мнения дали е по-добре с тях или без тях"... Извинявайте за оффтопика, но подобно детинско поведение в този форум...
Ти някакво техническо лице ли си? Или ще ходиш да спасяваш тези всички разсеяни хора, всеки ден, на всяка станция?
Простотия е, че лаици като теб, уж "фенове" на транспорта, оплюват нещо което се прави за безопасността на всички стотици хиляди хора, които пътуват в метрото.
И да, рядко пиша вече тук, заради такива разбирачи като теб и най-вече "фенове" на транспорта. Защото се казва, че ще се прави нещо и тук се оплюва всичко което е направено.
А изказа ти с "газовете" и дрехите, говори достатъчно за теб...