Малко споделяне на мнение. Университета е хубава станция, има характер и визия и с изключение на факта, че е толкова къса всичко там е наред за мен. Стадиона е много качествено изпълнена станция, но заради използваните цветове или заради нещо друго създава усещане за теснина и липса на пространство, което не ми допада. Също така може би щеше да е добре да заложат малко повече някаква отличителна за мястото тематика. В този вид това е просто поредната станция, а Националния стадион и Борисовата градина са забележителни обекти. Секторът „Жолио Кюри“ - „Младост I“ е доста проблемен. „Жолио Кюри“ е хубава станция с хубави цветове, но щеше да е хубаво да е малко по-висока на първо време. На второ тези пластмасови седалки тип седалки от стадион са ужасно архитектурно несъобразени и грозни и на трето белите плочки са залепени ужасно, фугите между тях са изпълнени потресаващо. „Г. М. Димитров“ е ужасна станция с този нисък таван и липсата на пространство за развиване на някаква специфична архитектурна визия, а е и много натоварена, с което често е изключително неудобна за ползване. Повтарят се и пластмасовите седалки. „Мусагеница“ е конструктивен и дизайнерски провал. Не създава усещане за комфорт, топлоизолацията ѝ е под всякаква критика, а дизайнът и естетичността ѝ също не падат по-далеч. „Младост I“ е по-добра станция, има хубави цветове и метални пейки, които са значително по-естетични, но все пак белият окачен таван не ми харесва, изглежда евтино. „Младост III“ и „Цариградско шосе“, подобно на следващите ги станции по направлението към летището и към БПС, може би с изключение на „Бизнес парк“ и надземните „Софийска Света гора“ и летището са изпълнени в пъти по-добре, имат архитектурен замисъл, по-качествено изпълнение поне на интериора(уточнявам го нарочно предвид течовете от тавана на „Младост III“), но единственият проблем на „Цариградско шосе“ е че цветовата комбинация, колоните и осветлението създават усещане за мрачно подземие, което не ми харесва.