Ако не бяха простори, отношението ми към всяка тяхна нередност нямаше да бъде такова. Просто трябваше да се направят както видях, че са по линия М3. Дефектите се отстраняват и започват качествено да си изпълняват функцията. Сега дори и да ги "лъснат до блясък", те пак ще си останат нищо повече от простори за пране.
Някой ще каже: "Еми за толкова имаше пари!". Аз ще отговоря така: "Ако няма пари за нормални прегради по М3, по-добре не трябваше изобщо да се дават така-приготвените недостатъчни средства за тази пародия на прегради и да бъдат пренасочени към по-належащо перо от разходите на Метрополитен София". Това е поредният пример за пладнешки обир, ако питате мен... на вашите пари, от вашите данъци като жители на столицата.
Просторите за по 2 млн. на станция започнаха да сдават багажа ...
Тези неща, реално, струват максимум по 10 000 на станция, от които 9 500 са вложени в опорните колони, където са задвижващите мотори, контролерите т.н. Да сложим 5 000 за труд. Тоест, излиза, че милион 985 хиляди са отишли в нечий джоб. Умножено по броя станции, на които са/ще бъдат монтирани...
На живо ми се сториха още по-афиф, отколкото по разни клипове. Някой да рипне, нещо да каже, да изрази мнение пред ръководните органи... няма, или поне не съм чул и видял.