Ама така ли?! И при нас кмета като не е "техен" а ваш нещо цъфнахме и вързахме ли?
Дето няма един път от Симеоново до начална станция на лифта. Съответно въздуховоза 122 е много хубаво нещо! Щото няма път как да мине 1 км и да влезе в гъсто населен район.
Районните кметове могат да са от полза, ако има кой да ги чуе, но едва ли могат насилствено да наакат транспорта щото пак трябва да при учат някакви други хора да ги послушат.
Според мен градския транспорт пострада пот корона кризата, не от районни кметове.
Аз например преди зарежда 12 пъти * 60 лв картата, а сега съм я зареждал веднъж -януари. Като ходя на работа карам на дневна.
Извън темата е, но ще кажа само, че няма доказателство на национално ниво, което да подкрепя твоите доводи - говорим за европроекти, магистрали, инфраструктура, доходи, бизнес, правосъдие, медии и т. н., че в София да е цъфнало и вързало и да го събаря някой зъл районен кмет.
За сега няма кой да направи ревизия тук, но като се сетя за "Чистота Искър" и за срещите си с представители на район "Витоша" имам идея какво е положението.
Разбира се, то е цъфнало спрямо някои други места в България. Пък и ако не ме лъже паметта Фандъкова я понижи в длъжност нейния партиен шеф.