Author Topic: Re: Транспортно обслужване на град Банкя  (Read 887 times)

Offline Sir Humphrey

  • Запален по ГТ
  • *****
  • Posts: 332
    • View Profile
Холдинг Български държавни железници ЕАД подобрява транспортното обслужване на пътниците между София Банкя и Септември Добринище

Quote
От 28-и януари (понеделник) Холдинг Български държавни железници ЕАД ще пусне два допълнителни влака в участъка между София и Банкя, както и ще промени разписанията на четири пътнически влака, които пътуват между Септември и Добринище. Промените ще бъдат въведени с цел подобряване на транспортното обслужване на пътниците от населените места по тези направления.

За осигуряване на допълнителна възможност за пътуване с железопътен транспорт ще бъдат пуснати в движение още два влака между София и Банкя, които ще пътуват в следобедните часове през работните дни от седмицата. Допълнителните влакове са следните:

Крайградски пътнически влак 13216 от София за Банкя, който ще заминава от Централна гара София в 16:45 ч. и ще пристига в Банкя в 17:15 ч.;

Крайградски пътнически влак 13215 от Банкя за София, който ще тръгва от гара Банкя в 17:20 ч. и ще пристига в София в 17:48 ч.

.........