Author Topic: Връзка между Т. Каблешков и Овча купел  (Read 2100 times)

Offline simpes

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Здравейте, каква е причината да няма линия която да свързва Гоце Делчев и всички спирки по Каблешков с Цар Борис, Овча Купел и въобще съседни квартали? Имало ли е такава линия назад във времето?

Offline Metan

• Нямам спирка
    • View Profile
И все още има такава линия - 73. Свързва всичките тези квартали. Само не минава по Каблешков, ами по долната голяма успоредна пряка.

Offline Trams13

• Ограничени права
  • Запален по ГТ
  • Т6М-400(София 100) Трамвайни Линии 4,8,11,13,15,19
    • View Profile
    • Email
DELETE.
« Last Edit: 04.04.2020, 00:23:16 by Trams13 »
Градският транспорт,често и ежедневно ще си остане за мен-Удоволетворение,Наслада,Задоволяване на Света ! 5000 мои Фотографии,Снимки във www.Flickr.org.com.bg и www.Forum.GTSofia.Info.org.com.bg са ИСТИНАТА!Притежавам,имам 205 000 билети Център за Градска Мобилност ЕООД/Софийския Метрополитен ЕАД! Уважавам сайта Sofiatransport транспортна бази данни  ! Който пръв се ориентира той пръв Просперирa!!

Offline abs111

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Да!И работеше само в час пик,обслужваше се предимно от Чавдар 11 Г5 в точност инв.номер 51.

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
73 не се зачита за такава линия.
Първо, че заобикаля много, второ, че не минава по половината Т. Каблешков и трето, че това не е истинският му маршрут и като го върнат през Красно село, в Борово няма да има и помен от него.
А според мен трябва да се направи такави линия, от Манастирски ливади, където върти 65, до автостанцията зад Славия, където върти 103, но да бъде начесто! Това естествено, да бъде временно, защото този автобус не е замяна на трамвая, който всички чакаме.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline simpes

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Според мен 73 си има друга функция. По целия Каблешков има много живущи, и реално частта на юг от Каблешков е изолирана по този начин. Не върши работа линия, която минава два булеварда по-надолу.