Author Topic: Доставка на трамвай  (Read 2464 times)

Offline rado84

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Доставка на трамвай
« on: 20.09.2016, 14:04:00 »
Все съм се чудил как по дяволите се доставя такова нещо като трамвай и първоначално мислех да питам тук. После обаче ми хрумна, че в YouTube може и да се намери нещо по въпроса и се оказах прав. Попаднах на едно клипче, качено от някойси conecto280, където показва всичко, което ме интересува и реших да го споделя тук - в случай, че не съм единственият, който си задава такива въпроси. :)

Offline dan

• Наистина съм луд
    • View Profile
Re: Доставка на трамвай
« Reply #1 on: 20.09.2016, 14:08:02 »
Има и друг вариант - с влак. Така са доставени динозаврите, но не помня къде точно гледах клипче от разтоварването им.

Sent from mTalk for Windows 10

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
« Reply #2 on: 20.09.2016, 14:08:54 »
Все съм се чудил как по дяволите се доставя такова нещо като трамвай и първоначално мислех да питам тук. После обаче ми хрумна, че в YouTube може и да се намери нещо по въпроса и се оказах прав. Попаднах на едно клипче, качено от някойси conecto280, където показва всичко, което ме интересува и реших да го споделя тук - в случай, че не съм единственият, който си задава такива въпроси. :)
...
Първо "някой си" conecto e част от този форум. Второ снимките и въпросното клипче са споделени в съответните теми за доставката. И трето, виждам че си нов потребител, но разгледай темите назад, има снимки и клипове не само от доставките на Песите, но и на другите видове вагони идвали от чужбина. Най-пресните са Т6А5, а ако се разровиш в дълбокия архив ще видиш снимки и от доставката на Дювазите и Т4D. :)
« Last Edit: 20.09.2016, 14:16:16 by Petko21 »

Offline rado84

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #3 on: 20.09.2016, 14:18:12 »
Първо някой си conecto e част от този форум. Второ снимките и въпросното клипче са споделени в съответните теми за доставката. И трето, виждам че си нов потребител, но разгледай темите назад, има снимки и клипове не само от доставките на Песите, но и на другите видове вагони идвали от чужбина. Най-пресните са Т6А5, а ако се разровиш в дълбокия архив ще видиш снимки и от доставката на Дювазите и Т4D. :)
Извинявам се, ако е изглеждало като обида. И аз предположих, че може да е член на форума, но понеже не познавам човека, реших да го напиша така, та ако чете форума и види темата, да се покаже, за да му благодаря за клипчето и тук. :)
Някога имах регистрация тук, но беше преди милион години (2007-2009) и не можах да си спомня нито и-мейла, нито никнейма, нито паролата и затова реших да си направя нова регистрация.

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #4 on: 20.09.2016, 14:18:43 »
Има и друг вариант - с влак. Така са доставени динозаврите, но не помня къде точно гледах клипче от разтоварването им.
Дювазите са карани и с кораби по Дунав! ;)

Някога имах регистрация тук, но беше преди милион години (2007-2009) и не можах да си спомня нито и-мейла, нито никнейма, нито паролата и затова реших да си направя нова регистрация.
Постарай се да ъпгрейднеш към днешна дата и интелектуалното си развитие, защото поведението ти във форума бие на очи! Не е нужно за дни да наваксаш 7 години от живота си! :)

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #5 on: 20.09.2016, 20:13:21 »
Дювазите са карани и с кораби по Дунав! ;)
И после? По железопътната мрежа ли са ги дърпали до София? :P Или са ги превозвали на платформи?

А на кое пристанище на река Дунав са свалени?

:)
« Last Edit: 20.09.2016, 20:17:57 by vasko »
vasko - оригиналът! :)

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
« Reply #6 on: 20.09.2016, 20:24:37 »
Видин - север.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
« Reply #7 on: 20.09.2016, 20:45:42 »
В спирката има само една снимка от доставката на 4415 през 1995 година. Дали има и други снимки, защото досега съм намерил единствено тази ?