Какво ще става с джойстиците ли, аз мисля, че ще стане следното. Ако действително искат 1, 4, 5, 7, 8, 18 и 27 с Песи(смятаме 4 с 9 коли, колкото беше до 7-ми февруари, 5 с 16 коли, колкото бяха за последно до „Княжево“ и 8 с 9 коли, колкото бяха за последно до „Люлин“) то това ще са общо 3+9+16+10+9+8+10=65 коли за 67 трамвая. 5 в никакъв случай няма да е на 16 коли след пълното завършване на подмяната на трасето до „Княжево“. Аз не я виждам с повече от 12, но предвид сегашното състояние на Песите виждам по-скоро да остане някакъв брой джойстици в състави, които да подпомагат най-вероятно 8, защото там чисто нови трамваи до момента не е имало, а 4 е дълга линия, по която най-вероятно искат чисто нови трамваи, които ще допълват блясъка на ремонтираното трасе. Това обаче лично на мен ми се струва тъпо. Запознати сме с деструктивния йерархизъм на „Красна поляна“. На джойстиците, които ще им останат ще се избиват неопитни новобранци и откровени мърлячи и ще ги направят на нищо. В „Красна поляна“ не трябва да има други трамваи освен Песи.