Author Topic: Re: Уредби за съобщаване на спирките  (Read 1200 times)

Offline SashoGrigorov

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Стига началника да иска ще станат нещата, но...
« Last Edit: 11.07.2019, 09:32:55 by SashoGrigorov »

Offline vaz2106

• Маниак
    • View Profile
    • Email
 :fan: :fan:

Offline dj_the_bus

• Защо пиша толкова много?
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Николай Попов
    • Email
грешка

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
То и ти си се превърнал в негов защитник, адвокат и т.н., ама какво да те правим. Ако си мислиш, че е много интересно да се четат цели страници как той бил супер и такива неща, си в грешка. Щом бива обвиняван, значи има защо, точка!
Таблата на лионите са добре, ама другите не са.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
  • Изработвам модели на ГТ.
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Напълно съм съгласен с davidcho и другите съфорумници, които се изказаха по темата. Davidcho абсолютно вярно се изказа за някои (превърнали са се в защитници...). Омръзна ми някои хора да се явяват като говорители на други или техни адвокати и да им чета жалванията им по цяла страница.До админа- явно не ти прави впечатление, че голяма част от форума са против тези своеволия по табелите и съобщаването за спирките с това добавяне на “весели забавления” и въпреки това пренебрегваш всички и заставаш на страната на “проблема”. Също така наречения “ибис екип” дето всички наричат, а всъщност това си е само Марио също идва малко в повече, нека си говорим истината. А тази смехотворна глупост да диктува на други съфорумници да пишат от негово име е още по-нелепа и не знам защо админа не си му върне стария профил за да си пише от негово лице и да се престане и с това. Относно дискусията- Вие какво очаквате? Така наречения “ибис екип” от един човек, като покаже нещо ново дето все с Виена се сравнява, то да се хареса на всички? Е не няма как да стане това, особено като предлаганото нещо няма смисъл. Няма как да очаква, че всички ще се съгласят с него и ще му кажат “супер е, уникално продължавай само така”. Видя се, че не се харесаха новите предложения, а щом тук не се харесаха определено няма и от пътниците да се харесат. Това е едно излишно нещо дето допълнително ще надува главите на “клиентите”. Има далеч по-важни неща от тези глупости в момента. Каква е файдата да се добавят тия неща като в половината пс гласовото е толко тихо, че въобще не се чува? Преди каквото и друго да се направи трябва да се направи първо това, във всяко едно превозно средство, което има възможност да има ясно и силно съобщаване на спирките без възможност за намаляване и пипане по системата. Едва след това може да се мисли за промяна то записите. Омръзна ми да се прехвърля топката на другия и да хвърля вината въху другите и да не се поема отговорност за действията. Тъй наречения ибис екип прави точно това, зададе ли се по-неудобен въпрос ,все някой друг е виновен, все се търси решение за това и онова, все нещата още са в тестов режим и куп такива заобиколки за да е виновен някой друг. Добре бе, като се започва една работа вършете си я до край, стига с тия половинчати работи. За това нещо си има и израз “хубава работа, ама циганска”. Даже ще дам и пример за тези неща. Табелите за автобусите на МТК , уеднаквяването на записите при всички автобуси да са еднакви, табелите по новите бмц-та и т.н. Само се дават обещания а работа няма на лице! Това е моето мнение по въпроса, аз заставам зад колектива и се обосновах защо, на който не му изнася нека се сърди, като едно нещо не е направено както трябва е нормално да търпи критики!

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Отново е проявил креативност всеизвестният ИБИС техник, сега в БМЦ по 111 върви съобщение, призоваващо ни да пуснем смс за Българската коледа... :crazy: :help: :help:

Offline Pesho1991

• Маниак
    • View Profile
Отново е проявил креативност всеизвестният ИБИС техник, сега в БМЦ по 111 върви съобщение, призоваващо ни да пуснем смс за Българската коледа... :crazy: :help: :help:
Не е само там, но и в МАН-овете на Дружба също. Поне като се возих ония ден чух. Предполагам това е за всички гаражи. А дали и нямаше и в тролеите?