Наръчник на раздела за снимки
Провокиран от поста на New_passenger в ретро т...
Защо ли не съм видял някоя друга държава да си изобразява историята по спирки и трафопостове? Не е ли това кич и принизяване на историята? Да не говорим за разпределителните касети боядисани в бяло, зелено, червено.
Според мен това е похвална инициатива, а туристите и съседите, на които не им харесва, спокойно може да си гледат работата и да отидат да живеят на други места, където се изповядват тамошни местни ценности и които ги удовлетворяват душевно. Понеже на нас (изобщо българите), когато ходим в чужбина често ни го казват това, ето един удобен случай да им покажем как го правим в България и че те не ни интересуват, защото това е нашият си, български, начин
От изв. време насам забелязах, че някои табла (само трамвайни обаче), вместо "линия 22 - 5 минути", само броят до 10 на английски. Има ли смисъл да подавам сигнал за неработещо табло (на телефона с 0700) или това е нормално?
мално, защото и аз съм го виждал но изброяването включва и случайно избрани тролейбусни и автобусни линии😂😂😂. А защо се случва това не мога да кажа.
Има ли смисъл да подавам сигнал за неработещо табло (на телефона с 0700) или това е нормално?
Винаги има смисъл да се подава сигнал за нещо, което е нередно и/или неработещо !
... до неотдавна подавах сигнал за всяко неработещо табло. ...