Author Topic: Метролиния 3 и наземният транспорт  (Read 144985 times)

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
Ако 90 и 100 остават разделени, каква е ползата да има 24, даже може би 90 няма да върви към МС Хаджи Димитър, а линии 90 и 100 са достатъчни за да се обслужи Хаджата с метрото
Например да имат връзка Орландовци и Бенковски с МД3? Мисленето трябва да изпреварва писането...
Най-лесното, ефективно и щадящо финанси решение е елементарно - разтегляне на разписанията, намаляване на средната скорост на придвижване и свеждане до минимум ролята на GPS-и, говорещи автобуси, табла и всякакви подобни електроники, които само утежняват основните процеси.

Offline radk0_99

• Маниак
    • View Profile
Например да имат връзка Орландовци и Бенковски с МД3? Мисленето трябва да изпреварва писането...
Че Орландовци има връзка с метрото - трамвая им прави връзките. Отделно ми е малко странно това мислене, че всички хора умират от желание да се наврат в някакво подземно подобие на трамвай, който наричат метро

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
И защо да нямат хората удобна връзка с друга линия на метрото? И въз основа на какво го наричате трамвай, парижкото метро е по-криволичещо в голямата си част? Хайде да спрем и с безсмислените заяждания…
Най-лесното, ефективно и щадящо финанси решение е елементарно - разтегляне на разписанията, намаляване на средната скорост на придвижване и свеждане до минимум ролята на GPS-и, говорещи автобуси, табла и всякакви подобни електроники, които само утежняват основните процеси.