Метро > Метросъстави
МВМ 81-717.4/81-714.4 (номерни състави/старите влакове)
brego:
81-717.4/81-714.4
днес към 12 на обяд на западен парк мина една нова композиция със вагончета , приличат на тия старите сините , само че са сиви , и малко по-високи от тях.
познах че са нови защото в тях нямаше нито една реклама паната бяха бели и седеше емблемата на друга железница
а иначе за осечката сердика -юнак , дано да я пуснат преди 1-ви октомври , доста вече е належащо според мен , днес в котлована на Сердика спуснаха някакви 2 сини кутий , като шкафове които много ми заприличаха на трансформатори за ток , ама не знам дали е така
mitio tuca:
--- Quote from: brego on 19.02.2009, 22:22:38 ---днес към 12 на обяд на западен парк мина една нова композиция със вагончета , приличат на тия старите сините , само че са сиви , и малко по-високи от тях.
познах че са нови защото в тях нямаше нито една реклама паната бяха бели и седеше емблемата на друга железница
а иначе за осечката сердика -юнак , дано да я пуснат преди 1-ви октомври , доста вече е належащо според мен , днес в котлована на Сердика спуснаха някакви 2 сини кутий , като шкафове които много ми заприличаха на трансформатори за ток , ама не знам дали е така
--- End quote ---
нещо такова?
brego:
--- Quote from: mitio tuca on 20.02.2009, 01:52:22 ---нещо такова?
--- End quote ---
точно такива влакчета бяха :)
CKD:
В такъв цвят са вагоните в пражкото метро.
ivan krastev:
Много интересно какво са правили подобни вагони там ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version