Според мен сме в спирала/омагьосан кръг, от които не знам как ще излезем. Сикскилър е прсв поне за едно, че на никой външен не му пука и няма да ни помогне, заради сините ни очи... Но не виждам и силата, която ще преобърне вътрешно нещата. Законността, моралните качества, критичното отношение към самия теб, към средата и околните се възпитават и изгряждат, не падат от небето. И трябва критипна маса, за да се наложат... Почти съм вдигнал ръце от неграмотно написани мнения във форума, включитрлно и от модераторския екип. Не се имам за Господ и аз правя грешки, но бих се радвал да ми се обръща енимание и да се стремя да ги намалявам. Наскоро някакъв потребител ми се репчеше да не му редактирам мненияа
та, какъв съм бил аз... Та така е и положението у нас, всеки гледа да се докопа и уреди с нещо, да си санира апартамента, но оттатък ключалката на врата му е все тая какво е. Имаме високо самочувствие (на Сикскилър любимите изрази, как сме самобитни, устойчиви и т.н.), но рядко е подплатено с доказстелства и рвални резултати...
Та да не съм извън темата тотално, егсти шефовете и управленците - не могат да напълнят бездъннята каца, от която цоцат и веднага реват отнякъде дс им дойдат пари на готово или дават великите предложения, да се реже от трянспортната задача, МГТ да става още по-непривлекателен и нерентабилен... Да си шеф не е да имаш кабинет и секретарка, а да взимаш стратегически решения и да управляваш умело. Най-високата заплата е съобразно задълженията и отговорностите, а не поради други заслуги...