Масов градски транспорт > Качество на услугата

Недобросъвестни шофьори и ватмани

<< < (1453/1464) > >>

Kaiser Kar:
Как повече от седмица някой от щатните форумни адвокати на водачите не се е ангажирал със защитата? Поне да каже, че момичетата са блели в телефоните и не са разбрали, че е за депо?

AGENT 006:
Спомням си как в Пълна лудница си правеха майта с Телегаф, вместо Телеграф и като гледам езиковия им фонд и възклицанията им бих казал, че си заслужават името Телегаф. Тук поне не се говори за трагичен инцидент и някак си можеш да го минеш като им се изсмееш, но преди десмица или две имаше една катастрофа със загинал моторист в Нови Искър и въобще не беше смешно да им гледаш глупостта.

difian:
“Поздрави” за ватмана на 2054 по 3 в момента… Принуди ме да сляза и да вървя пеш с некадърното си управление - рязко подаване на тяга, дори и за преместване на 4-5 m от спирката до светофара. В средите на возещите се в кабините вероятно е видна личност - определено има уменията да прогонва пътници, макар и случайно и по неволя да е попаднал в това поприще!  :help:

TRAMS SOFIA:
3 ката е новобранска линия ,може да е бил на няколко дни сам на линия водача....а може и така да е научен от наставника си.
Някой нов водач иди дойди да кара така ,лошо е някой с 20 години стаж каращ песа да ръчка джойстика напред назад през 2 секунди.

я л т а:
Някой ми беше казвал че в трамваите има електромер, и се плаща ако има икономия на ел. енергия.
Не знам колко и дали е вярно.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version