Масов градски транспорт > Качество на услугата
Нови ароматизатори
Repcho:
--- Quote ---Благовонни ухания с дъх на лимон ще освежават софиянци в градския транспорт. Специални ароматизатори ще бъдат поставени в рейсовете и трамваите само след няколко седмици, обеща зам.-кметът по транспорт Велизар Стоилов. Те представляват малки кутии, които ще се монтират по таваните на превозните средства. С едно натискане на бутона в пространството между седалките се впръсква дезодорант, който премахва миризмите и освежава въздуха. Ароматизаторите ще се поставят в 600 автобуса, тролеи и трамваи. На 15 септември устройствата ще заработят, сигурен е Стоилов.
--- End quote ---
Така сега по темата могат да се изпишат много мили неща за В.Стоилов (то и има защо де) това да става тук
Тук ще се коментират новите екстри от бай Велизарий, колко ще съществуват и т.н.
София 70:
Шефе , само ще те помоля да коригираш заглавието.
Repcho:
--- Quote from: София 70 ---Шефе , само ще те помоля да коригираш заглавието.
--- End quote ---
е това е, много ми се е спяло явно
ozzy:
Е, нищо, случва се
бтв на мен ми е интересно тия ароматизатори дали няма да се изхабят за нула време, всеки ще минава и ще ги натиска, единствено на БМЦтата е по-висок таванът.
conecto:
Колкото и да ги натискат, миризмата на всички кочове, които се возят няма да изчезне току така.
(Какво е било заглавието на темата, че съм изпуснал )
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version